KvaN Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Podczas zeszłotygodniowych Targów Tuningu Komputerów we Wrocławiu miałem okazje przetestować moją zasilatornie Topowera 450P3. Zasilacz był testowany od maksymalnego obciążenia podanego przez producenta tj. 450 Wat do obciążenia trochę powyżej 520 Wat. W tym zakresie wzorowo trzymał napięcia: :D Linia 12 V – 12.03 V Linia 3.3 V – 3.29 V Linia 5 V – 5.02 V Powyżej obciążenia 520 W gwałtownie spadały trzymane napięcia i dość szybko zaczęły wychodzić poza zakres tolerancji 5%. A i sprawność owego zasilacza jest na całkiem przyzwoitym poziomie, jeśli dobrze pamiętam z wyliczeń wyszło nam coś w granicach 80% :D . Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 a sprawdzales czy zabezpieczenie działają?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 a sprawdzales czy zabezpieczenie działają?:> Nie sprawdzałem czy działają, tylko jak trzyma napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Nie sprawdzałem czy działają, tylko jak trzyma napięcia. Działają. Sprawdzaliśmy ;] Gratuluję świetniej zasiłki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...