Skocz do zawartości
Spinacz

W Jakim Sklepie Internetowym Najtaniej?

Rekomendowane odpowiedzi

Chce kupic 2x Kable IDE revolteca takie okragle, 2x wiatraczki 92 revoltec i 1x120 fander (nie wiem czy akasa tez jest dobra firma?). I co myslicie o tym sklepie? http://www.hipermax.pl/ Moze mozecie polecic tanie sklepy z tymi czesciami?

Najlepiej zeby wszystkie te produkty byly w jednym sklepie zebym nie placil 2 razy za przesylke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam www.apollo.pl - co prawda ja u nich kupuje normalnie bo mam na miejscu ale z tego co wiem to nie ma z nimi problemów a i ceny bardzo przystępne. Ponoć sirius tez jest dobry ale ceny mają już różne (jak są jakieś promocje to warto) - trzeba będzie wypróbować bo od niedawna też mam ich na miejscu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł666 napisał(a):

Ja polecam www.apollo.pl - co prawda ja u nich kupuje normalnie bo mam na miejscu ale z tego co wiem to nie ma z nimi problemów a i ceny bardzo przystępne. Ponoć sirius tez jest dobry ale ceny mają już różne (jak są jakieś promocje to warto) - trzeba będzie wypróbować bo od niedawna też mam ich na miejscu :)

apollo to fajny sklep, ale jak sie przeszłem do jednego z oddziałów to zobaczyłem wyższe ceny i jak czegoś nie ma to muszą zamawiać z krakowa, więc nie zaglądam już na ich stronkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie polecam zabardzo apollo, jak maja jakiś towar to jest OK i ceny całkiem dobre, ale niektórych rzeczy u nich poprostu niema kiedyś pytałem sie o Arctic ceramique to usłyszałem NIE MA a kiedy będzie NIE WIADOMO, chciałem kupić Revolteca dark Red NIE MA!! kiedy będzie? NIE WIADOMO, podjechałem do nich bo myslałem że może będa miec Pentagrama XC-80 AlCu i co.... NIE MA!! kiedy będzie?? NIE WIADOMO więc jeśli chodzi o dostępość towaru to troche lipa, jeśli chodzi o chłodzenia, akcesoria do kompa i takiego typu rzeczy to polecam www.cooling.pl

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spinacz napisał(a):

btw. akasa to dobra firma? bo chce kupic 120 wentylator. czy duzo lepszy fander 120?

http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...z&id_towaru=841 a jakie dlugosci ma ten kabel ? wiecie moze?

Fander jest niekwestionowanym liderem, ale wersja 120mm jest piekielnie ciężko dostępna.

Ja sam zamówiłem Rovelteca 120mm z serii Dark. Podobno cichy, a i przepływ powietrza ma dobry (tzn. wystarczający :lol2:). No i cena też przystępna (29 zł w H4G).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi