s0n1c Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zauwazylem ze w programiku jest zakladka Languages i z tego co wyczytalem da sie chyba ustawic wlasne piorytety co do wyboru sciezki dzwiekowej. Mam kilka/nascie filmow dual audio (mkv) i chodzi mi o to zeby domyslnym jezykiem tych filmow byl np. japonski mimo ze w filmie ma piorytet 2 sciezki dzwiekowej (zeby sie uruchamial z ta sciezka dzwiekowa). Jest taka mozliwosc?? Pytanie kieruje do osob co maja stycznac z Splitter'em z tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Wpisz jpn; w pole Value dla Audio language priority. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie daje efektu. (wsumie probowalem wczesniej z tym, ale myslalem ze zle wpisuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ja mam podobna opcje w MPC, w Haali tez. Mimo, ze obie sa poustwiane to g... to daje. Mam wrazenie, ze po prostu ludzie nie koduja informacji o wersji jezykowej poszczegolnych sciezek audio i te priorytety nie maja sie o co zaczepic ze tak powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...