Aln Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Witam wszystkich. Jaki mam zastosować rozmiar klastra pod partycję systemową NTFS. Partycja to 20 GB w Barracuda IV 2mb cache. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Witam wszystkich. Jaki mam zastosować rozmiar klastra pod partycję systemową NTFS (...) domyślny czyli 4K, nie ma sensu kombinować a i możliwości kombinowania są ograniczone :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 1) Zależy, co tam będziesz trzymał. 2) Myślę, że system sam nieźle sobie dobierze. 3) Jak myślisz, że jesteś mądrzejszy od systemu, to szukaj pomocy na forum lub w google - był już temat odnośnie partycji, klastrów itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aln Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 domyślny czyli 4K, nie ma sensu kombinować a i możliwości kombinowania są ograniczone :wink:Ok dzieki za informację :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...