Skocz do zawartości
AdamG

Różnice - Sempron 2800+ Sempron 3000+

Rekomendowane odpowiedzi

Ukruszony rdzeń też może być.

Czy wyczyściłeć dobrze radiator z resztek starej pasty po poprzednim procesorze? Spotkałem się z takim przypadkiem i wówczas radiator był ciepły, a jednak przez stare resztki nie przylegał idealnie do procesora i komp łapał bsod, oczywiście po wyczyszczeniu na błysk problem zniknął.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pinkole gdzie stara ekipa tweaka jak sie czyta takie tematy to masakra

1. Zasilacz ci psuje stabilność czy wiesz wogóle co to tolerancja ATX?

2. Tej pasty nie miałeś walnąć tak żeby całego proca zakryć tylko tyle żeby delikatnie pokryć rdzeń, czyli najlepiej rozmazać (po tym srebrnym tylko) np rozprowadzic tą pastę dowodem osobistym.

3. Bartony się grzeją i to bardzo więc trzeba mieć dobre wentylatory a nie takie super revolteci albo spire whishper rock może ciche są ale mało wydajne

4. Masz jakiś wiatrak co wyciąga te powietrze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam założonego coppershimma od Thermaltake. Nie ukruszysz z tym rdzenia przynajmniej. Polecam.

odnosnie coolera to polecam zapomnialem nazwy ale wstrzymaj sie z zakupem podkładka do [gluteus maximus].

Dlaczego są takie złe? Edytowane przez pwlj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi