basik Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) temperatury stanowczo masz za wysokie. Sprawdz czy czasem nie ukruszyles rdzenia, bo objawy by na to wskazywaly. Edytowane 7 Maja 2006 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Ukruszony rdzeń też może być. Czy wyczyściłeć dobrze radiator z resztek starej pasty po poprzednim procesorze? Spotkałem się z takim przypadkiem i wówczas radiator był ciepły, a jednak przez stare resztki nie przylegał idealnie do procesora i komp łapał bsod, oczywiście po wyczyszczeniu na błysk problem zniknął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamG Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) był czysty, a jak zaglądałem wcześniej to rdzenia nie ukruszyłem (a od początku się grzał) Edytowane 8 Maja 2006 przez AdamG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 ja pinkole gdzie stara ekipa tweaka jak sie czyta takie tematy to masakra 1. Zasilacz ci psuje stabilność czy wiesz wogóle co to tolerancja ATX? 2. Tej pasty nie miałeś walnąć tak żeby całego proca zakryć tylko tyle żeby delikatnie pokryć rdzeń, czyli najlepiej rozmazać (po tym srebrnym tylko) np rozprowadzic tą pastę dowodem osobistym. 3. Bartony się grzeją i to bardzo więc trzeba mieć dobre wentylatory a nie takie super revolteci albo spire whishper rock może ciche są ale mało wydajne 4. Masz jakiś wiatrak co wyciąga te powietrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamG Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Procka oddałem. Kupię nowego sempa 3000+ a do niego cooler Katana cały z miedzi. Co sądzicie o podkładkach cooper? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 odnosnie coolera to polecam zapomnialem nazwy ale wstrzymaj sie z zakupem podkładka do [gluteus maximus]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Ja mam założonego coppershimma od Thermaltake. Nie ukruszysz z tym rdzenia przynajmniej. Polecam. odnosnie coolera to polecam zapomnialem nazwy ale wstrzymaj sie z zakupem podkładka do [gluteus maximus].Dlaczego są takie złe? Edytowane 9 Maja 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 włożysz na odwrót i proca ukryszysz na forum ktoś o tym pisał jak to kupił sima i zwalił proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...