SpiderMAN Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 A w jaki sposoob to malowaleś - sprayem, pędzlem?? Ja bym ci radził nie przemalowywac jej na niebiesko - tera jest gites.Nie malowalem, taka byla. Magnetic taki ma kolor wlasnie: albo bialy ze srebrnymi dodatkami http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=opis...05&id_kat=01043 albo grafitowy ze srebrnymi dodatkami http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=opis...16&id_kat=01043 A pomaluje na pewno bo chcialbym miec lakier na wysoki polysk, a do tego gladka powierzchnie, a nie takie porki. A pozatym moj ulubiony kolor to blue. Zobaczysz jak skoncze i bedzie pomalowana tez drukarka i glosniki SAMSUNG SMS-5100 - to bedzie wypas. Monitora nie ruszam na razie (gwarancja 3 lata) moze jak sie gwara skonczy to go takze pomaluje na Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 A nawiasem mowiac, mam w planie pomalowanie wiatrakow na chrom. Jaki lakier bedzie najlepszy? Acha i czy malowac podkladem przed pomalowaniem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Ja ci radze pomalować podkładem i dpiero lakier bo bez podkładu będzie cienko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 To nie moj to kumpla A to bylk OLYMPUS C4040 :) Zajefajny aparacik :P Ano fajny, fajny :) Ja musze sobie moda mojego Chiefteca teraz zrobic... ale nie mam czasu, ani na razie checi... i co gorsza narzedzi, trzeba bedzie na ferie cos sprobowac sie zakrecic :) Ale mod fajny, bardzo mi sie podoba... no i Dexter na szybce to rewelacyjny pomysl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 zajebisty mod :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ta buda jest WYPASIONA :) zajebiste podswietlenie takie same zamontuje u siebie :P :) (zgapie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Brawo... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 zaje qrfa biste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 gdzie moge znalezc te zdjecia budy bo za niebardzo je widac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 gdzie moge znalezc te zdjecia budy bo za niebardzo je widac....Na MODDING-ZONE :) Patrz button www Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 aaaaa i wszystko jasne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 aaaaa i wszystko jasne :wink:Zdjecia sa juz mocno nieaktualne :) Teraz jest Blue nie Magnetic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 chcialbym sobie wygrawerowac cos na plexie i chcialem zobaczyc tego dexterka :) BTW : czym to grawerowales :?: jakis dremelek :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 chcialbym sobie wygrawerowac cos na plexie i chcialem zobaczyc tego dexterka :) BTW : czym to grawerowales :?: jakis dremelek :?: Byl temacik na modyfikacjach :P Ale podpowiem ci, ze zadnym narzedziem mechanicznym tego nie robilem. Scyzoryk i cyrkiel Rulezz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 A ja nie widze zadnych zdjec,wiec poprosze o awaryjne linki,z gory dzieki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 A ja nie widze zadnych zdjec,wiec poprosze o awaryjne linki,z gory dzieki Pozdrawiam Kurde patrz 5 postow wyzej :lol: :twisted: :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 nie zalapalem sie na fotki, wiec komentarza nie bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 nie zalapalem sie na fotki, wiec komentarza nie bedzie :PPatrz 6 postow wyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 A ile taki rheostacik kosztuje w polsce i jak to się fachowo nazywa - jak sie taty elektromechanika zapytałem to zrobił oczy i powiedział, że w życiu o czymś takim jak rheostat nie słyszał, a zna sie na rzeczy. Po polsku to potencjometr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 A ile taki rheostacik kosztuje w polsce i jak to się fachowo nazywa - jak sie taty elektromechanika zapytałem to zrobił oczy i powiedział, że w życiu o czymś takim jak rheostat nie słyszał, a zna sie na rzeczy. Po polsku to potencjometr :) HEHEHE :lol: Oczywiscie z taty erbsa, fachowiec :) :D 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...