Skocz do zawartości
SpiderMAN

Moja Buda MODED - zdjecia!!!

Rekomendowane odpowiedzi

A w jaki sposoob to malowaleś - sprayem, pędzlem?? Ja bym ci radził nie przemalowywac jej na niebiesko - tera jest gites.

Nie malowalem, taka byla. Magnetic taki ma kolor wlasnie:

albo bialy ze srebrnymi dodatkami http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=opis...05&id_kat=01043

albo grafitowy ze srebrnymi dodatkami http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=opis...16&id_kat=01043

A pomaluje na pewno bo chcialbym miec lakier na wysoki polysk, a do tego gladka powierzchnie, a nie takie porki. A pozatym moj ulubiony kolor to blue. Zobaczysz jak skoncze i bedzie pomalowana tez drukarka i glosniki SAMSUNG SMS-5100 - to bedzie wypas.

Monitora nie ruszam na razie (gwarancja 3 lata) moze jak sie gwara skonczy to go takze pomaluje na Blue

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie moj to kumpla

A to bylk OLYMPUS C4040 :)

Zajefajny aparacik :P

Ano fajny, fajny :) Ja musze sobie moda mojego Chiefteca teraz zrobic... ale nie mam czasu, ani na razie checi... i co gorsza narzedzi, trzeba bedzie na ferie cos sprobowac sie zakrecic :) Ale mod fajny, bardzo mi sie podoba... no i Dexter na szybce to rewelacyjny pomysl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcialbym sobie wygrawerowac cos na plexie i chcialem zobaczyc tego dexterka :) 

BTW : czym to grawerowales :?: jakis dremelek :?:

Byl temacik na modyfikacjach :P

Ale podpowiem ci, ze zadnym narzedziem mechanicznym tego nie robilem.

Scyzoryk i cyrkiel Rulezz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ile taki rheostacik kosztuje w polsce i jak to się fachowo nazywa - jak sie taty elektromechanika zapytałem to zrobił oczy i powiedział, że w życiu o czymś takim jak rheostat nie słyszał, a zna sie na rzeczy.

Po polsku to potencjometr :)

HEHEHE :lol:

Oczywiscie z taty erbsa, fachowiec :) :D 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi