Carl0s Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 czemu nikt nic nie pisze?? prosze komentowac ja mam ja jeszcze ladnie wykaczyc i jak dobrze bedzie to moze sie z nia wybiore na nastepne targi , ale to zalezy od funduszy zycze szczescia...a wyciaganie komentarzy na sile to juz wogole Allegro sie robi... Fotki lipnej jakosci maskuja doskonale wszelakie niedociagniecia, ale popatrz - u Ciebie nawet w ten sposob te niedorobki widac. Myslalem ze wezmiesz sobie do serca poprzednie najazdy, ale widze ze sie pomylilem. Lipa panie kolego LIPA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 buda na realu wygląda super z bliska mozna sie przypatrzec drobnym rysą itd, jest to moj pierwszy mod i zaprojektowane bylo tylko ze wentyl bedzie w przodzie nic wiecej, ja osobiscie jestem bardzo zadowolony z omjego moda :Dtylko pamietaj ze to Twoja subiektywna opinia :) Jak dla mnie to SUPER buda na pewno tak nie wygląda... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 user banned :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 user banned :blink: otwarcie dublował konto... <_< swoją drogą zastanawiałem się, dlaczego luks__pl może mieć nieregulaminowy sig, podczas gdy inni są karani :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 No coz...sa rowni i rowniejsi... Moze ma tate w SLD... Albo w PiS-ie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Nie wiem jak to wyglada na ppc.pl ale na tweaku luks_pl mial oficjalne pozwolenie od naczelnego za pisanie artow itp/itd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 tak czy siak wyjątek od reguły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 i wlasnie dlatego mam przekonania zblizone do anarchistycznych. Po jaka cholere wymyslane sa regulaminy na kilka stron maszynopisu, ktos siedzi i sie poci zeby zakazac co lepszych tematow, a tu Ci wezmie taki jeden z drugim i ma wiecej bo cos tam...Ja rozumiem jakas gratyfikacja, ogolny topic pochwalny albo butelka zimnego TYSKIEGO (tak tak, reklama pelna geba...)...ale po co skoro mozna lamac regulamin ktory samemu sie tworzylo... Heheh, jak za komuny, albo w "Folwarku...". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Carl0s nie wiem w ogole o czym Ty piszesz... :blink: Jakie lamanie regulaminu ? Chyba , ze nie chodzi w tym momencie o luks_pl... :huh: Ma w sigu reklame sklepu . Sklep ten z tego co pamietam dostarczal tez sprzet do testow na tweaku . Luks ma wyrazna zgode administracji na posiadanie tego wpisu w sigu (czyli wszystko zgodnie z regulaminem) Wiec ocb ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Inne linki można zamieścić jedynie za zgodą administracji forum.Purepc.pl. czyli jednak zgodnie z regulaminem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_1401 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 daje fotki, rowera:D niestety tylko został pomalowany na kolor czarny:( miały byc jeszcze naklejki PolaK_1991:) fotkaaaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 daje fotki, rowera:D niestety tylko został pomalowany na kolor czarny:( miały byc jeszcze naklejki PolaK_1991:) to miał być mod? btw: ale on szybko działa, ciekawe jakie konto bedzie maił za tydzień :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 nazwisko To jest tak Pierwsze imię : Andrzej Obywatelstwo : Polak Drugie Imie : Mateusz Nazwisko : 14011991 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 To w takim razie nazwe topicu tez trzeba zmienic ;) A co do moda to dobor kolorow w moim guscie. Jest ok ale widac pare niedociagniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 hehe, ktos tu na forum napisal ze czarny pasuje do kazdego koloru. i zgadzam sie z tym w 100% :) obok czarnego moze byc jakikolwiek inny kolor i bedzie pasowal jak ulal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 ten rowerek jest wypasiony...zwlaszcza to obgryzione siodelko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Co do roweru to zal.pl!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_1401 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 rowerek wypasiony wiem siodelko tez ale pod koniec maja bede mial unibyke evolucion 5 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 łe to mój zmodowany rower wygląda lepiej :) tylko że zakurzony jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...