Gość h2opolomatti Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Witam. Mam problem ze skanowaniem systemu na starcie. Caly czas sie mi wlancza po ponownym uruchomieniu skanowanie. W dosie sie bawilem probowalem to wylaczyc ale nic. Co mam robic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager 'AutoChkTimeOut'=dword:0000000 HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager 'BootExecute'=hex(7):00,00 Niewiem nie testowałem bo mam NTFS i nie mam tego problemu ale nie jestem pewien czy czasem nie da się tego wyłaczyć w windowsie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Zajrzyj jeszcze do tematu: Ciągłe Sprawdzanie Spójności Danych ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager 'AutoChkTimeOut'=dword:0000000 HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager 'BootExecute'=hex(7):00,00 Niewiem nie testowałem bo mam NTFS i nie mam tego problemu ale nie jestem pewien czy czasem nie da się tego wyłaczyć w windowsie... Tez mam ntfs i caly czas mi to wyskakuje i jeszcze skanuje mi dysk gdzie mam same filmy. Ale dzieki za podpowiedz. Próbowałem też wyłaczyć to skanowanie przez chkntfs /x d: to pisze ze nie jest na ntfs chkdsk jest identiko ale jak wpisalem chkdsk to wyskakiwalo ze nie moze zdeeinstalowac tego woliumu........... i na koniec pyta sie czy chce zaplanowac przy ponownym uruchomieniu scanowanie to poraz setny biore nie. I nic pobawie sie wrejestrze. THX z GÓry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 A jak dasz mu przeskanowac to nadal skanuje ? Moze glupia porada ale moj kumpel non stop anulowal skanowanie u sie wkurzal ze to mu sie pojawia to mu doradzilem by dal przeskanowac i sie uspokoilo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 A jak dasz mu przeskanowac to nadal skanuje ? Moze glupia porada ale moj kumpel non stop anulowal skanowanie u sie wkurzal ze to mu sie pojawia to mu doradzilem by dal przeskanowac i sie uspokoilo :mur:tak dalej sie skanuje jak mu pozwole. Ale zmienilem w rejestrze i zyje:) Dziala znaczy sie Thx wielki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 po co grzebać w rejestrze :mur: , wystarczy polecenie konsoli: chkntfs /X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 po co grzebać w rejestrze :mur: , wystarczy polecenie konsoli: chkntfs /XRobilem tak to nie przyjmowal!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...