Blue Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 do tego jeszcze tv z hd :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 do tego jeszcze tv z hd :> Za te pieniądze wole juz samochó a nie TV z HD :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 E3: NCAA Hoops 2k7 XBLM Trailer widzieli? kosmos :blink: za miecha/dwa kupuje x-a, takie filmiki utwierdzają mnie w tym, że dokonam właściwego wyboru Widzieli ;) Na GameTrailers jest fajny filmik z Assassins Creed (tylko dla doroslych). Polecam ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Za te pieniądze wole juz samochó a nie TV z HD :lol:malucha? czy cc :mur: tv 26' lcd kupisz za 2,5k zł, to naprawdę jest nie wiele za taką rozrywkę patrząc na ceny komponentów pc i gnioty jakie serwują producenci po za tym możesz sobie kupić zwykły lcd 19 cali - dlaczego na PC możesz na takim grać, a przy konsoli istnieje jakaś chora teza odbiorników hd za kilkanaście tysięcy złotych :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) E3: NCAA Hoops 2k7 XBLM Trailer widzieli? kosmos :blink: za miecha/dwa kupuje x-a, takie filmiki utwierdzają mnie w tym, że dokonam właściwego wyboru Wygląd zawodników rzeczywiście powala ale już ich ruchy szczerze mówiąc bardziej przypominają mi shit od EA Sports w postaci NBA Live niż coś co chce określać się mianem gry next gen ;) ale... ja też powoli zaczynam się przekonywać do "ciemnej strony mocy" :D heh nie może być inaczej oglądając coraz to nowsze trailery i screeny gier na next geny. Długo się zastanowie przed planowanym kupnem kompa po wakacjach, co by nie mówić za cenę porządnego kompa można kupić 19 LCD i X360 ps. kucyk -> widzę że opuściłeś nasze piękne zagłębiowskie strony dla "elo zachodu" :D wyjazd na stale czy "na zarobek"? :) pozdr Edytowane 8 Maja 2006 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 cod3 może bedzie ciekawy bo tak na dobrą sprawe nic nie wiadomo o tej produkcji oprócz filmiku i tego że może tego nie być na PC. Sam filmik robi fajną atmosfere (starają sie czerpać z popularności poprzednich części), ale to tylko filmik.... pożyjemy zobaczymy co z tego będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 malucha? czy cc :mur: tv 26' lcd kupisz za 2,5k zł, to naprawdę jest nie wiele za taką rozrywkę patrząc na ceny komponentów pc i gnioty jakie serwują producenci po za tym możesz sobie kupić zwykły lcd 19 cali - dlaczego na PC możesz na takim grać, a przy konsoli istnieje jakaś chora teza odbiorników hd za kilkanaście tysięcy złotych :mur: Bo jak widzisz konsola to konsola podłączana do TV i po to sie je kupuje żeby przyjemnie pograć na kanapie w odległości od TV z jakieś 5m :wink: A na PC tak moge grać bo przy nim też tak pracuje. Chora teza? Hmm no wiesz na moim TV za 3 tysiące raczej nie doświadczył bym pełnej jakości na jaką stać tą konsole :wink: No i walnij sobie w ściane :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Bo jak widzisz konsola to konsola podłączana do TV i po to sie je kupuje żeby przyjemnie pograć na kanapie w odległości od TV z jakieś 5m :wink: A na PC tak moge grać bo przy nim też tak pracuje. Chora teza? Hmm no wiesz na moim TV za 3 tysiące raczej nie doświadczył bym pełnej jakości na jaką stać tą konsole :wink: No i walnij sobie w ściane :mur:mh czyli pc do grania za 7k słuzy do grania an malutkim,z azwyczaj 17 calowym monitorku a konsola, wiele tańsza a oferujaća lepszą na dzień dzisiejszy grafike potrzebuje 50 calowego tv żeby sie dalo na niej grać? nielogiczność... ja na sowim klocku będe grał na mojej panoramie i juz. Dośc mam co roku nowych graf po tysiaku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Jeżeli się nie mylę, to temat o E3 a nie o tym jaki tv jest potrzebny do grania na konsoli <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) ALAN WAKE - exclusive win vista & x 360 http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=21912 (ALAN WAKE E3 TRAILER Movie - 69,53MB) HALO 3 http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=21914 (HALO 3 HD Movie - 57,94 MB)) Edytowane 9 Maja 2006 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Jeden z pierwszych filmików ukazujący gameplay produktu z PS3 na żywo. Resistance http://www.gametrailers.com/player.php?id=10429&type=mov Jak na rzekomo olbrzymią moc PS3 demko prezentuje się raczej mało rewelacyjnie. Wygląda trochę jak połączenie Painkillera z HL2 ;) Edytowane 9 Maja 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Pokaz mi konsole na której pierwszy tytuł od razu wycisnąl z niej wszystkie soki. Heavenly sword juz pokazuje pazury a tez była to prezentacja gameplayu. A CODem3 nie ma co sie podniecac bo to render.Tak jak w przypadku killzone2 prezentowanego rok temu. Imo killzone wyglądał o wiele lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 PRE-RENDER jak juz! czy nauczycie sie w koncu ze to jest róznica? Pisząc ze to był render, to tak jakbys pisał "to jest wygenerowana grafika" i co za tym idzie? - Nic. Grajac w FC na PC, tez na ekranie widzisz render, bo komputer Ci RENDERUJE obraz. Wiec gdy sie zna tą roznice, to powyzsze zdanie jest bez sensu ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) rozwalil mnie ten pokaz grania w tenisa za pomoca padu od nintendo , masakra :lol2: widzial ktos konferencje prasowe microsoftu , nintendo i sony w calosci ? Edytowane 10 Maja 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) rozwalil mnie ten pokaz grania w tenisa za pomoca padu od nintendo , masakra :lol2: widzial ktos konferencje microsoftu , nintendo i sony w calosci ?Ja ogladałem tylko nintendo [przyznam ze kloca i pleja mam w powazaniu :lol: ]. Polecam obejrzec filmik z redsteela: http://streamingmovies.ign.com/revolution/..._wmvlowwide.wmv Wgniata w fotelosa;]]] Edytowane 10 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 PRE-RENDER jak juz! czy nauczycie sie w koncu ze to jest róznica? Pisząc ze to był render, to tak jakbys pisał "to jest wygenerowana grafika" i co za tym idzie? - Nic. Grajac w FC na PC, tez na ekranie widzisz render, bo komputer Ci RENDERUJE obraz. Wiec gdy sie zna tą roznice, to powyzsze zdanie jest bez sensu ;P to jest zwykły FILM a nie gameplay - tak lepiej? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) ogladalem tylko nintendo w calosci , mam tez pozostale ale ich nie ogladalem , ten pad od nich to bedzie niezla rewolucja jak dla mnie jest o niebo lepszy od tego co mamy do tej pory , pokaz microsoftu byl nudny , nawet nei chcialo mi sie go calego ogladac :lol: Edytowane 10 Maja 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 redstel- malo sie nierozplakalem jak to zobaczylem. Przeciez to jest to czego potrzeba w grze. Jesli to bedzie tak wygladac (nie chodzi mi o grafe ale o sterowanie) to niemam pytan. PS3, X360 - ladne ale co z tego....na Wli sobie wole pomachac mieczykiem :D MASAKRA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 No dokładnie masakrycznie wygląda panowie z Nintendo zrozumieli graczy, że nie chodzi o grafe tylko o grywalność i woleli zainwestować kase w opracowanie tego cuda do sterowania, a nie M$ i $ony w grafe i procki z milionpięćset rdzeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Orientujecie sie moze kiedy targi zaczynaja sie wg NASZEGO czasu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 No dokładnie masakrycznie wygląda panowie z Nintendo zrozumieli graczy, że nie chodzi o grafe tylko o grywalność i woleli zainwestować kase w opracowanie tego cuda do sterowania, a nie M$ i $ony w grafe i procki z milionpięćset rdzeniami. Tylko czekac, az wyjda kontrolery w ksztalcie miecza, pistoletu itd. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Pistolety to juz do Pegasusa byly :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 o FUK ... opadoszczęk jak zobaczyłem ten trailer na WII .... ja chce tą gre i tę że konsole.... masakra.. :D zewsze o takim czymś mażyłem :D ... A jak narazie kupuje sobie PS2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 GTAIV - renderek ale zawsze jakis obraz jest ^^ HAZE - ubi soft [; cos mi wygladem przypomina to na C... od typow od Far Cry haha nie pamietam jak to sie zwalo xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Nie no ten filmik z nintendo Wii to normalnie masakra :D Szczególnie numer z mieczem do mnie przemówił, nie ma na świecie Tekkena i innego badziewu który by temu dorównał B) Niezłe klimaty można na tym złapać wieczorem albo grają w samochodówke :) udajesz że trzymasz kierownice, masz przyciski no normalnie to jest to czego dusza pragnie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 zastanawia mnie tylko jak dlugo da sie grac na takim "padzie" bo machajac wyprostowana reka mozna sie niezle zmeczyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 http://streamingmovies.ign.com/revolution/..._wmvlowwide.wmv Wgniata w fotelosa;]]] :shock: brak słów . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 filmik z Wii to masakra ...chociaz nie chcialo by mi sie biegac po calym pokoju dla takiej zabawy ale i tak jestem pelen podziwu dla tworcow tej technologii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Ale mnie jedna rzecz dziwi :) facet robił kółko razem z tym drugim i to było widać ale... no właśnie jak on go widział ? przecież całego TV nie przesunie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Chodzi Ci o Red Steel? Galka analogowa sterujesz chodzeniem, a pewnie nawet majac miecz w reku ktorys z kontrolerow odpowiada za kierunek patrzenia. Pamietajcie, ze Wii rejestruje tylko ruchy kontrolerow, to ze facet chodzil po pokoju to tylko bajer z reklamy zeby fajnie wygladalo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...