Alaki Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 http://4max.pl/default.asp?g=24&gg=19&produkt=1603 czy http://4max.pl/default.asp?g=24&gg=19&produkt=2114 czy moze jakis inny ? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Obydwa są w zasadzie bardzo dobre, jednak ja skłaniałbym się do Tt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Jesli nie przeszkadzaja ci gabaryty Ninji - to masz faworyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Jak dla mnie Scythe - sprawdzony, pewny i doskonały. Jest parę recek TT, ale porównania do ninji nie znalazłem. Brałbym Scythe - to naprawdę świetny cooler. Na ninji plus nie zawiedziesz się na pewno. Z resztą jeśli chcesz zobaczyć jak się prezentuje na tle innych to sprawdź to: http://www.digit-life.com/articles2/cpu/s9...out-nov2k5.html Na uwagę zasługuje jeszcze fakt, iż tam jest stara wersja Ninji (nie Plus). W Plusie jest parę heatpipe-ów więcej. Wnioski wyciągnij sam, hehe. Edytowane 7 Maja 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Weź Ninje, świetny cooler, test który zapodał pwlj muwi sam za siebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Tak jak inni - tylko Ninja. Do tego cichy wiatrak i masz na prawdę niewiarygodnie ciche i wydajne chłodzenie, niewiele ustępujące wydajnością przeciętnemu WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Na uwagę zasługuje jeszcze fakt, iż tam jest stara wersja Ninji (nie Plus). W Plusie jest parę heatpipe-ów więcej. Wnioski wyciągnij sam, hehe. A ja myslalem ze w ninji plus jest tylko dodany wiatrak oj cos bredzisz :wink: Co nie zmienia faktu ze Ninja jest najlepszym wyborem jezeli chodzi o AC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Na uwagę zasługuje jeszcze fakt, iż tam jest stara wersja Ninji (nie Plus). W Plusie jest parę heatpipe-ów więcej. Wnioski wyciągnij sam, hehe. co za brednia do autora topicu: zdecydowanie powienies wybierac posród dwóch: scythe ninja thermaltake big typhoon Edytowane 7 Maja 2006 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Uuups. Rzeczywiście... Coś mi się pomieszało, wybaczcie. Różnicą pomiędzy SCNJ-1000 a SCNJ-1000P jest tylko obecność 12cm wiatraka w "plusie"... Jeszcze raz przepraszam. Edytowane 8 Maja 2006 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...