kamilo23 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Mam problem bo robie prezentacje na polski i musze zrobić 5 minutowy film z urywkami np z obozów zagłady ogólnie o totalitaryzmie. Ściągłem sobie program Unlead VideoStudio 10 ale nie moge się wnim doszukać potrzebnych mi funkcji zeby powycinać , potrzebne sceny złaczyć je dodać ciekawe napisy na poczatku i dżwięk :wink: Możeciemi coś doradzić bo się troche pogubiłem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Chlopie, szukaj, na peczki tu jest takich tematow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Chlopie, szukaj, na peczki tu jest takich tematow... Szukałem ale nie moge znaleźć jednoznacznych odpowiedzi, wszystko wymieszane :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 przy takiej ilosci softu nie ma jednoznacznej odpowiedzi ^^ kazdy ma swoje ulubione programy a jesli chodzi o Unlead VideoStudio 10 to zrobisz w nim wszystko o czym pisales a nawet jeszcze wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 najprostszy to power director v5.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...