kenfollet Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Witam. Przystawiam się do kupna procesora i płyty głównej. Z powodu grafy mam związane ręce co do płyty więc Asrock 939Dual-SATA2 ULi s.939 i wacham się co do procesora. Myślałem żeby go trochę "pogonić", bez przesady... Nie wiem czy wybrać athlona 3000 czy 3200. na allegro widziałem selekty 3000 ale 3200 nie i nie wiem na który się zdecydować. Czy 3200 jest warty dopłaty czy lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tego 3000? Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary666 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 3200+ nie jest wart dopłaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) lepiej weź selekta 3000+ :) Edytowane 9 Maja 2006 przez .Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taid Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 A ja ci proponuje Petiuma D 805 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 no ale musiał by kupic karte na pcie a płyt na s775 z agp i pcie jest cos malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) A jeśli zdecyduję się na selekta z allegro (athlona 3000) i mam zamiar chłodić go powietrzem (pentagram FREEZONE QVC-100 Cu+) i zamierzam wysmarować procek Arctic Silverem 5 to na ile podkręconego go najlepiej wziąć Dodam tylko, że mój nieszczęsny zasilacz to Tracer 350W (jeden Cd-rom i jeden dysk twardy więc powinien jeszcze troche pociągnąć). Dzięki Edytowane 9 Maja 2006 przez kenfollet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 więc powinien jeszcze troche pociągnąćI tu sie mylisz, chłodzenie lepsze będzie arctic freezer 64pro, a na ile podkręcisz tego nikt nie wie (prawie, bo właściciel wie ;]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...