Enzoariin Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Witam, Mam nastepujący problem z drukarką. Gdy ostatnio drukowałem zakleszczył się w niej papier. Drukarka pozbyła się go bez problemu (w całości). Jednakże szprzęt nie zauważył się pozbycia go. Pomimo kilkukrotnego powtarzania procedury wyciągania papieru (którego oczywiście nie było w drukarce), zarówno przyciskiem na drukarce i programowo, drukarka cały czas informuje mnie że jest w niej zakleszczony papier. Wpadłem na pomysł by podczas tego procesu umieścić w drukarce kartkę. Została ona bez problemu przewinięta. Jednak drukarka cały czas informuje mnie, że siedzi w niej zakleszczony papier, którego na 95% nie ma (podczas kręcenia rolek nie słychać nic poza standardowym bzyczeniem silniczka; zarówno nie widać żadnego papieru). Czy mam zanieść drukarkę do serwisu, czy jest jakiś inny sposób na rozwiązanie tego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 A próbowałeś wyłączyć ją całkowicie, tzn. z prądu i włączyć ponownie? Spróbuj też ją odinstalować i zainstalować ponownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzoariin Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Próbowałem. Nic to nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...