mruz Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Witam, zastanawiam się nad kupnem monitora lcd w cenie 500-600zł moja pozycja to 17" Medion alegro.pl Co o nim sądzicie lub co innego polecacie? Wiem, że to nieduża kwota ale tylko taką dysponuje :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Witam, zastanawiam się nad kupnem monitora lcd w cenie 500-600zł moja pozycja to 17" Medion alegro.pl Co o nim sądzicie lub co innego polecacie? Wiem, że to nieduża kwota ale tylko taką dysponuje :cry: Jak mam byc szczery to za taka kase nic bym nie kupil z LCD. Zainwestuj lepiej ta kase w CRT>19". A jak nie masz miejsca na CRT to dozbieraj kabony na nowy LCD lub kup cos uzywanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Chlopie lubisz balansowac na krawendzi? Firma "niezbyt" dobra i do tego szesc miesiecy gwarancji? A pozniej co? Bedziesz bulil za naprawy? Watpie czy za te pieniadze kupisz dobry, nowy lcd. Moze poszukaj czegos uzywanego. Pamietaj o przyslowiu: biedny traci dwa razy. Nie powinienes kupowac tego monitora. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Za tą kasę nie pakowałbym się w LCD. Kupiłbym porządną 19 CRT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mruz Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 ale ja nie potrzebuje super szybkiego, markowego monitora lcd tylko jakiś o zbliżonych parametrach z górnej półki a za mniejszą kase i nowy. np> lg do celów domowych mi taki wystarchy, tylko czy lepiej wziąźć tą 17" medion czy tego lg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Ale tu nie tylko chodzi o jakoś. Medion ci się sypnie zapewne po 7 miesiącach ;) Co do LG bym zaryzykowal gdyby kasy nie było, jednak jeśli wybierac pomiędzy LCD a CRT w cenie do 600zł to TYLKO CRT, same plusy, z takiego LCDka raczej nie będziesz zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Popieram przedmówcę. Za tą kasę nie bierze się LCD. Lepiej kupić dobry CRT. Bedzie to o wiele lepsze wyjście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noobish Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 racja, za te pieniadze lcd nie sa zadowalajace, w tej cenie kupisz crt z ktorego napewno bedziesz zadowlony wedlug mnie dobre lcd'eki to okolo 1000-1500 zl :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Za ta kase to najlepiej kup taki monitor jak ja, cena: 250 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...