ksienciuniu Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Witajcie! Prosze o porade co wybrac z tych laptopów na allegro: http://www.allegro.pl/491_komputery_przeno...ice_to=2000&p=1 ja sam proponuje tego co wy na to: http://www.allegro.pl/item101129952_ibm_a3...5_1uxga_fv.html Edytowane 11 Maja 2006 przez ksienciuniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Ślawski Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) wg mnie lepiej kupic nowego notebooka, np tego:Hp 6110 za 2189zł jak by nie patrzeć ma 24 miesięcy gwarancji dla klientów indywidualnych, a wydajność tego lapka jest o niebo lepsza niż proponowanego przez ciebie IBM'a pozdrawiam Edytowane 14 Maja 2006 przez Piotr Ślawski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Jeśli nie przeraża Cię brak rocznej czy dłuższej gwarancji i jesteś gotów zaryzykować kupno używanego notebooka (zawsze to jakieś ryzyko bądź co bądź), to jest to całkiem ciekawa maszyneria (będzie jedynie kłopot z mocniejszym procesorem, bo 1.2GHz jest najmocniejszy z tej rodziny). Ja bym kupił przede wszystkim dla matrycy UXGA (na SXGA+ czasem mi trochę ciasno). Proponuję stworzyć sobie listę wymagań i policzyć za i przeciw dla takiego A30p i np. nx6110. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 W/g mnie też lepiej kupić nowego,ew.przywiezionego z USA ale też nówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 wg mnie lepiej kupic nowego notebooka, np tego:Hp 6110 za 2189zł jak by nie patrzeć ma 24 miesięcy gearancji dla klientów indywidualnych, a wydajność tego lapka jest o niebo lepsza niż proponowanego przez ciebie IBM'a pozdrawiam Podpisuje się obiema rękami pod tą propozycją. dokładasz niecałe 200 zł i masz nowego laptopa na gwarancji. Ponad to jest to dobry laptop i naprawdę świetnie wykonany pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...