hojrak6 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Witam Chce zmienic plyte glowna na DFI ultra D bo moja niesprawoje sie najlepiej. W tej chwili mam: venice 3000 Gigabyte k8nsc 939 512 ramu karta asus 6800le 16/5 (troche brzeczy) AGP Chce sprzedac karte grafiki, jak myslicie dosnae 400zl ??? I zmienic plyte glowna. Jako iz nie mam siana na plyte i karte narazie chce najtansza karte na PCI tyle ze musi ona dawac rade w windowsie xp przy normalnym urzytkowaniu i co najwazniejsze filmy musza dzialac bezproblemowo. Karta na PCI musi wytrzymac jakies 1,5 miecha zanim zakupie cos lepszego. Z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Powinieneś połazić po jakichś sklepach i brać cokolwiek dostaniesz, albo walnąć ogłoszenie w dziale kupię. Raczej nikt Tobie nie poleci, bo będzie problem ze zdobyciem tego. Ze swojej strony mogę polecić Rivę TNT ew. Vantę. Sam prosperowałem na tej drugiej ok. 2 miechów. Miałem to szczęście że kolega składał starego kompa, ale coś nie wypaliło i pożyczył mi. Kupił ją w sklepie za 40 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...