aftershocK Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 mam okazje w tej chwili miec Athlona xp 1,7ghz [chyba :P] + asusa A7V8X i chcialbym moze zmienic mobo zeby wiecej miec z procka? a może na odwrót? :P pzdr PS mam ~250zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Abit NF7 najlepsza płyta na s.A ;) Używkę powinieneś za tyle dostać ;) Edytowane 12 Maja 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 nieeee, raczej nowe. moze znajdziesz cos na kutno.com.pl albo sklep.zziakces.pl [bo to u mnie w mieście :P] było bo NAJLEPIEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Nowki Abita za tyle nie dostaniesz :? więc może Epox 8RDA3+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) http://sklep.zziakces.pl/index.php?cPath=43_216_217 który z powyższych? :) dożuce troszke :P a tak wogóle to opłaca mi sie inwestować w sA? mam teraz 478 o którym nie ma co mówić... Edytowane 12 Maja 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Ja bym dozbierał do tej bo to jest bez dwóch zdaj super MoBo na s.A. EDIT: Nie oplaca się inwestować w s.A możesz sprzedać to co masz i może starczy na s.939 lub przynajmniej 754 ;) Edytowane 12 Maja 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 bo wiesz, przez rok, półtora juz nie bede nic gmerał w kompie - co myślisz, wystarczy? tak żeby złożyć troche podkręcić i zostawić (nie dysponuje niewiadomo jaką ilością pieniędzy, daje sobie spokój) może za ten rok sprzedam wszystko i kupie jakiegos 2 rdzeniowca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 bo wiesz, przez rok, półtora juz nie bede nic gmerał w kompie - co myślisz, wystarczy? tak żeby złożyć troche podkręcić i zostawić (nie dysponuje niewiadomo jaką ilością pieniędzy, daje sobie spokój) może za ten rok sprzedam wszystko i kupie jakiegos 2 rdzeniowca ;) jak jesteś zapalonym graczem, grasz w nowości to nie wystarczy... Bo jak grasz od czasu, do czasu i kompa głównie używasz do netu, filmu itp. to ten co masz Ci starczy ;) I nie ładuj się w s.A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) zapalonym.....no raczej tak :) pytam po raz trzeci: KTóRY ZESTAW SPRZEDAć? ATHLON+ASUS czy CELERON D+ASROCK za który więcej dostane? zaproponuj jakiś zestaw, płyta + procek w cenie takiej za którą ~sprzedam kpl + 300zł? może allegro? czy za celerona i asrocka bedzie dobra cena 370zł?? gwarancja 12mcy od lutego Edytowane 13 Maja 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 zapalonym.....no raczej tak :) pytam po raz trzeci: KTóRY ZESTAW SPRZEDAć? ATHLON+ASUS czy CELERON D+ASROCK za który więcej dostane? zaproponuj jakiś zestaw, płyta + procek w cenie takiej za którą ~sprzedam kpl + 300zł? może allegro? czy za celerona i asrocka bedzie dobra cena 370zł?? gwarancja 12mcy od lutego za celerona powinieneś dostać z około 210zł a za asrocka z 160zł ;) Nie możesz sprzedać i celka, i athlona?? Kasy Ci powinno starczyć na Asrock K8 939Dual-Sata II i A64 3000 Venice lub jak znajdziesz S64 3000 s.939 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 no jak bym mógł to już by poszło w PI**U :P ale niestety... A64 jak mam to wszystko w sklepie wymówić? Athlon64? :) i ile bedzie w ~kosztowały te zestawiki [musi być asrock...?] http://www.allegro.pl/item101937099_msi_91...gw_fvat_ss.html a ja za 370 wystawiłem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 no jak bym mógł to już by poszło w PI**U :P ale niestety... jak mam to wszystko w sklepie wymówić? Athlon64? :) i ile bedzie w ~kosztowały te zestawiki [musi być asrock...?] http://www.allegro.pl/item101937099_msi_91...gw_fvat_ss.html a ja za 370 wystawiłem :| Masz to tak wymówić Athlon64 3000 Venice ;) Tak musi być Asrock bo on ma pełne Agp i PciExpress i narazie twoja grafa zostanie a potem cos kupisz na pciexpress. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 no ale kurde jak mi sie uda to sprzedac to bede mial 650zł a sam procek 440 :| to na płyte 200zł?? a wentyl i radiator na cpu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) no ale kurde jak mi sie uda to sprzedac to bede mial 650zł a sam procek 440 :| to na płyte 200zł?? a wentyl i radiator na cpu?? To chyba jeszcze te z 70zł do zbierasz ;) Babci, dziadka, ciotki nie masz... (dżołk ofkorz) Edytowane 13 Maja 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 to zaproponuj płyte za te 200 zł [ten co dałeś ASRock bedzie ok??] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 to zaproponuj płyte za te 200 zł [ten co dałeś ASRock bedzie ok??] Tak ten Asrock jest jak najbardziej ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Możesz ode mnie kupić Semprona 3000+ na s.939. Zaoszczędzisz akurat na to chłodzenie i może jeszcze zostanie. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 niee :) potrzebuje kupic na miejscu zeb gwarancje mieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 a czemu nie kupisz proca w wersji box?? tam masz juz wentyl i radiator to na jakis czas wystarczy. co do zestawu to tak jak napisane wyzej ten asrock i athlon/sempron64 s939 i bedzie smigało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 no w Akcesie jest tylko Athlon 3200+ za 460zł.... :| myślicie ze jak kupie w zestawie z płytą ta dadzą mi gratis? :) wentylator i radiator ma sie rozumieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ten sklep ma jakieś dziwne ceny na swojej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 no to jest w sieci ogólnoPL a u mnie inaczej :P coś takiego. zobaczcie tu: kutno.com.pl tu są napewno takie jak naprawde czy na athlona 64 bede potrzebował Windowsa specjalnego? czy moze byc zwykły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 a nie możesz kupić w sklepie poza Twoją miejscowością?? w apollo jest jest venice 3k+ box za 410 zł, a asrock za 220zł, w sumie 630 zł + przesyłka a w gralu Venice 3,2k+ za 399 niestety OEM lub V 3k+ za 429 zł (box) i do tego asrock za 214 w sumie 613+wysyłka+chlodzenie lub 643+wysyłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 to wezme procka w APOLLO a płyte u mnie :) dzieki za help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (...) czy na athlona 64 bede potrzebował Windowsa specjalnego? czy moze byc zwykły?? Zwykłego Windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) na apollo.pl nie ma tego asrocka K8 tylko jest bez K8. może taki być? czym to sie różni? a nie może być Gigabyte GA-K8NSC-939? na chipsecie nforce tyle że ma AGP :| http://www.apollo.pl/?mod=store&grp=10 albo coś ine za max 220zł Edytowane 13 Maja 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 na apollo.pl nie ma tego asrocka K8 tylko jest bez K8. może taki być? czym to sie różni? a nie może być Gigabyte GA-K8NSC-939? na chipsecie nforce tyle że ma AGP :| http://www.apollo.pl/?mod=store&grp=10 albo coś ine za max 220zł To jest ten Asrock z apollo.pl klik tylko w nazwie zapomnieli dodać K8 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...