aftershocK Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) mam 2 zestawy: CeleronD 2.8 + ASRock p4vm800 na VIA s478 vs. AthlonXP [1,7gHz:P tyle wiem] + Asus A7v8x sA. nie wiem czy wziąć tego Athlona i kupić Abita NF7 czy sprzedać jeden z zestawów [no właśnie, za który więcej dostane ew. szybciej sprzedam??] i przesiąść sie na jakiś sensowny socket, tj. kupić płyte i procka [zestawik najlepiej z tąd, bo u mnie w mieście; kutno.com.pl i sklep.zziakces.pl] nie oczekuje NIEWIADOMO CZEGO, lepiej dla mnie byłoby sA bo i tak za rok, półtora bede sprzedawał całego kompa i robil wszystko od początku, nie dysponuje jakimś przypływem gotówki [prawie żadnym :razz: ] w tej chwili mam ~280zł z góry thx Edytowane 12 Maja 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 najlepiej pchnac 1 i 2 i kupic cos na s 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 nie moge obu sprzedać. jeden musi zostać, bo ma siedzieć w biurze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 no to skoro 1 ma w biurze byc ( zlezy jeszcze jakie , ale jak jako maszyna do pisania ) to zostaw tanszy , a drozszy pchnij ... i pozniej z kasa pambinuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 jeden z tych MOGE sprzedać, jeden MUSI zostać w stanie jakim jest. który drożej pójdzie ew czy nie lepiej bedzie zostać na te półtora roku na AthlonieXP i NF7? ja sie nie znam :P tylko sugeruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...