Jacka Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś 20" hdtv pod xboxa360. Znacie coś godnego polecenia w dobrej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ja bym na twoim miejscu kupil sobie monitor LCD panorame 20-21", pelen wypas do kompa i do konsolki. Z telewizorow LCD HDTV najmniejsze jakie widzialem to 23". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Niestety 2 miechy temu nie brałem pod uwage kupienia kosoli i kupiłem lcdka nie panoramicznego <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymku Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Obecny monitor na Allegro i do sklepu np po taki: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24658 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Niestety 2 miechy temu nie brałem pod uwage kupienia kosoli i kupiłem lcdka nie panoramicznego <_<A nie myslales o tym 32" TV CRT Phillips'a do ktorego dalem linki ze zdjeciami w topiku o X360? I napisz ile mozesz maksymalnie zainwestowac w nowy TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Owszem zastanawiałem, ale potrzeba mi czegoś mniejszego bo nie mam miejsca na 32", 26" bym wziął, są może takie? :) @ Szymku: Twoj pomysł wydaje się sensowny, musiałbym dołożyć w sumie tylko około 500zł ... Musze to przemyśleć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 26" LCD HDTV mozna kupic juz ponizej 3000zl. Mozesz sobie poszukac na allegro ;). A jakbys Szymka pomysl chcial wcielic w zycie to nie kupuj tylko Acera. Imo sa dwa monitory panoramiczne godne uwagi: 1. Nec 20WGX2 20" cena ~2200zl (dla tych co akceptuja maly pixel i szybe :)). 2. Samsung 215TW 21" ~2500zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Oglądałem monitory przed chwilą i właśnie mi również bardzo przypadł do gustu ten NEC :) A tak z dolnej półki co np myślicie o Belinea 102030W? EDIT: Pomyłka, ten nie ma DVI, 102035W ma ale kosztuje 2135 ... Co myślicie o tym: http://www.lcd4you.pl/monitor/BenQ_FP202W_.php?kat=13&sort=7 ?? Edytowane 14 Maja 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Ten BenQ jest na matrycy TN wiec bym go sobie odpuscil. Belinea'e 102035W mozna kupic juz za 1917zl http://sklep.komputerowy.pl/products//2962.html. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Zbyt dobrze nie orientuję się w LCD, więc spytam - dlaczego wszyscy odradzają matrycę TN? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Bo ma slabe katy widzenia (te podawane przez BenQ to sciema), slaba czern, slaby kontrast i niepelna palete kolorow. Zaleta jest to, ze sa przewaznie szybsze od xVA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...