Gość Aaronik Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Nio własnie :) co wybrac :) ? karta ma służyc do gier przede wszystkim :) NFS MW... i tym podobne wyscigowe :) czasami jaka sprzygodówka :) AoE III takze wchodzi w gre :) ma to chodzic przy konfigu jak ponizej... :) a2800+, 1gb ramu, k8ns, feel 350W:) pozdrawiam a i zaznaczam ze cale temay o tych kartach przeczytałem :) benchmarki tez ogladałem :) czekam na Wasze opinie :) czyli użytkowników :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Palit Gf6800GS będzie lepszy od X800GTO ;) tylko nie wiem czy Feel to wytrzyma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Po pierwsze to chyba Feel powinien isc do wymiany. A co do grafy to ja bym proponował GF 7600GT, albo 7600GS GDDR3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Po pierwsze to chyba Feel powinien isc do wymiany. A co do grafy to ja bym proponował GF 7600GT, albo 7600GS GDDR3. Ale to ma być AGP. A na AGP nie ma ani 7600GS, ani 7600GT... Edytowane 13 Maja 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aaronik Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Palit Gf6800GS będzie lepszy od X800GTO ;) tylko nie wiem czy Feel to wytrzyma... Też sie nad tym zastanawiam....:) i masz tu racje....i nie wiem czy jednak zostawiajac tego feela nie lepiej byloby pozostac przy x800gto...i zawsze 100 zostaje w kieszeni...a wydajnosci i tak bedzie miazdzaca w stosunku do 9550:P moze ktos chce kupic :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Też sie nad tym zastanawiam....:) i masz tu racje....i nie wiem czy jednak zostawiajac tego feela nie lepiej byloby pozostac przy x800gto...i zawsze 100 zostaje w kieszeni...a wydajnosci i tak bedzie miazdzaca w stosunku do 9550:P moze ktos chce kupic :P ? Ale Feel może też nie wytrzymać X800GTO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aaronik Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ale Feel może też nie wytrzymać X800GTO...ggrrrrr.........................................no nie...tylko ze... ze jak zmienie...karte nie bedzie mnie stac na grafike....tak mocna....wiec w takim razie pozostanie mi jedynie....6600gt ;//// albo 6600 msi diamond ;////grrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 ggrrrrr.........................................no nie...tylko ze... ze jak zmienie...karte nie bedzie mnie stac na grafike....tak mocna....wiec w takim razie pozostanie mi jedynie....6600gt ;//// albo 6600 msi diamond ;////grrrrr Czy ja wiem, Fortron 350 kosztuje na allegro.pl 60zł a jest lepszy od tego Feel'a lub możesz też kupić Modecom MC-350ATX 2.0 PFC za około 100zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aaronik Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Czy ja wiem, Fortron 350 kosztuje na allegro.pl 60zł a jest lepszy od tego Feel'a lub możesz też kupić Modecom MC-350ATX 2.0 PFC za około 100zł ;)hmmm a feel nie jest robiony przez .... modecoma ? bo ja tą wlasnie obudowe kupilem z zasilka i to wlasnie jest obudowa modecoma...sam nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 hmmm a feel nie jest robiony przez .... modecoma ? bo ja tą wlasnie obudowe kupilem z zasilka i to wlasnie jest obudowa modecoma...sam nie wiem :) Feel jest robiony przez Modecom'e ale to jest shitowy model tej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 feel to badziew modecom jest robiony na fortronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Też jestem za Palitem. Uwaga: przy zakupie Palita sprawdź, czy karta ma szynę 256 bit. Jeśli nie, to jej nie bierz !!! Edytowane 13 Maja 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 no ale przeciez x800gto kosztuje 420zł taniej chyba niż 6600gt? więc nie rozumie czemu pieniędzy ci nie starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aaronik Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 no ale przeciez x800gto kosztuje 420zł taniej chyba niż 6600gt? więc nie rozumie czemu pieniędzy ci nie starczy.Niestety na agp nie kosztuje 420 zl ;]...poza tym ja nawet gdybym bral na pcx to tylko tego z 256mb 256bit...a niestety potrzebuje na agp i te sa po ~ 640... a to jest taniej od palita... który jest za ponad 700 ....zostałoby na zasiłke...skoro mówicie że ten Feel jest lipny...i nie bede podziwiaj ps3... ale znow...gdybym mial wybrac 6600gt a x800gto...to sapphire polknie kazda gt....i pogram na max aa w prawiekazda gre a na gt watpie by dalo rade w ktorakolwiek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Podłączam się do tematu, bowiem mój obecny Leadtek A6600GT nie dość że ma niewystaraczającą wydajność, to jeszcze zaczeły nasilać się problemy z oc. Stabilne 560/980 (575/1040 po zakupie) to już żenada i być może sygnał zbliżającej się awarii. Nową platformę i tak kupię od podstaw, a obecna zostanie na wieki wieków, więc oczywista zmiana na PCI-E odpada. Tak więc wytypowałem następujących kandydatów: - Saphire X800GTO@GTO2 martwi mnie jedynie brak PS3.0 - ATI RADEON X800XL 256MB 256BIT LEGENDA 16 POT. AGP - Palit GF6800GS extreeme 256bit 256MB 1,4ns, - GEFORCE 6800 GS @ GT ULTRA 256 MB choć już ceną trochę odbiega od w. w. istnieje też opcja że poczekam do lipca na GF7600GT AGP i wydaje mi się że o ile obecna karta się nie posypie do tego czasu to będzie najlepsza pozycja, choć nie chce mi się wierzyć że karta 128 bitowa bije starsze 256bitowe konstrukcje o podobnej reszcie specyfikacji :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Aaronik zastanow się może nad zmianą płyty glównej na PCI-E. Na radziu jeszcze sobie troche pograsz a tymczasem pozbierasz sobie troche kasy, sprzedasz K8NS i kupisz jakiegoś Gigabyta K8N-E lub Epoxa 8npa7i, a jak nie kręcisz to najlepiej Asusa K8N4-E. Ja tak właśnie robie. Myśle że nie ma sensu już wewalać kase w AGP. Ale wybór należy do ciebie. A poza tym najlepszy IMHO ten Palit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...