ent Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Witam! Powstał nowy serwis o tematyce PC, OC i pokrewne. Pisuje tam co nieco, tomcat z Tweaka takze sie tam udziela, mysle ze warto zajrzec :D www.only-pc.info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Łeee no mój vortalik :D Jaki on piękny hehe... Zapraszam również jest co nieco sprzęt w drodze oraz w testach - w najbliższym czasie Akasa EVO 33 vs. Evo 120 oraz Scthe Katana Cu vs Al no i ent ma 2 zasiłki akasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Heheh, miałem conieco o nim napisac ale widze ze juz mnie uprzedzono. Serwisik całkiem sympatyczny,no i całkiem ciekawie pisane recki (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Coż na silniku Joomla, design, też nie własny. Artykuły całkiem Ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) teraz tylko pozostaje nic innego jak zaprosic userów do udzielania sie na forum no wiec w imieniu szefa serdeznie zapraszam do rejstracji i udzielania sie na forum Edytowane 14 Maja 2006 przez _zzzkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soft-PC Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 nie chce byc nie miły ale trudno jest takimi tekstami zachęcic do rejstracji userów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 nie chce byc nie miły ale trudno jest takimi tekstami zachęcic do rejstracji userówTo na swoj serwis zapraszaj inaczej. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Linki macie brzydkie :) Włączcie obsługę 'normalnych' linków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Za 10zl moge sie zarejestrowac. Jak co to PW. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) nie chce byc nie miły ale trudno jest takimi tekstami zachęcic do rejstracji userów jakieś propozycje\sugestie mile widziane ale prosze konkretniej :D To na swoj serwis zapraszaj inaczej. :wink: racja Linki macie brzydkie :) Włączcie obsługę 'normalnych' linków. możesz mi podać przykład - postaram się o to zadbać :wink: Za 10zl moge sie zarejestrowac. Jak co to PW.;D dobry dżołk <--- tak potraktowałem tę wypowiedź :razz: Od siebie dodam że serwis towrzą użytkownicy - dam taki może nie do końca miły przykład... Tweak.pl... Zobaczcie jak serwis zmarniał w ostatnich czasach ale cały czas dychał dzięki czemu? Dzięki ludką którzy się wypowiadali na forum więc ZAPRASZAM SERDECZNIE :D :D :D Edytowane 14 Maja 2006 przez Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 możesz mi podać przykład - postaram się o to zadbać :wink: No wszystkie :) Np. http://only-pc.info/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Taki są lepsze :) http://sgj.cjb.net/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) ale nie wiem o które linki Ci chodzi - o te w belce po lewej odnoszące do artykułów czy te od newsów że takie wielki no nie wiem :? EDIT - aktywowałem 4 nowych userów ręcznie o ile to ktoś z pure to dziękuje za rejestracje - możecie się udzielać na forum konta aktywowane :) Edytowane 14 Maja 2006 przez Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Zobacz jak wyglądają adresy, które podałem(ten drugi jest z mojej strony). Widzisz róznice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 sorrki - nie widze :( no bez kitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ja tam tylko pisuje-strona techniczna to do prowadzących-poznaniaka i reszty :wink: Jeszcze dzś arcik bęzdie o 2 ciekawych coolerach-akasa evo 120 i evo33. Na tym ostatnim mój najnowszy wyniczek w spi padł B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Sgj nie chodzi o linki w sensie graficznym na stronie, tylko o linki w samym adresie strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 No wszystkie :) Np. http://only-pc.info/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Taki są lepsze :) http://sgj.cjb.net/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ Tobie chodzi o to, że u Ciebie nie ma w tym linku np. "=" i "&" ? Inaczej tego nie umiem zrozumieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) co nieco :) sgj takie linki są fajne ale mają wadę... Nie wszystkie mesendzery potrafią je sprawnie odczytać i zakwalifikować jako adres www :) Nieraz dostaję linka do atów na necie... i po kliknięciu na niego w konnekcie otwiera sie 404 :) Trzeba kopiować ręcznie... ps.. jak to się robi? :) ciąg jest traktowany jako jeden parametr i rozdzielany explodem czy co? :blink: Edytowane 15 Maja 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Ja szczerze mówiąc bardziej lubię i mi bardziej odpowiada [nawet estetycznie] wersja klasyczna tj. z & i =. Zaś / mnie nie przekonują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) chłopaki ( i dziewczyny :E) to tylko linki ;) zapraszam do rejestracji :) EDIT --> nowy artykuł w wykonaniu Tomcat'a klick zapraszam do oceniania na forum Edytowane 15 Maja 2006 przez Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 długo w sieci nie poistniało ;) gdzie ye arty są przeniesione ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) Hmm to tak ma ten serwis wyglądać? Haha, teraz się skumałem że ktoś odświeżył topic z 2006 roku :P. Edytowane 23 Grudnia 2007 przez Sajrus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...