ent Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 Witam! Powstał nowy serwis o tematyce PC, OC i pokrewne. Pisuje tam co nieco, tomcat z Tweaka takze sie tam udziela, mysle ze warto zajrzec :D www.only-pc.info Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Poznaniak Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 Łeee no mój vortalik :D Jaki on piękny hehe... Zapraszam również jest co nieco sprzęt w drodze oraz w testach - w najbliższym czasie Akasa EVO 33 vs. Evo 120 oraz Scthe Katana Cu vs Al no i ent ma 2 zasiłki akasy :D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 Heheh, miałem conieco o nim napisac ale widze ze juz mnie uprzedzono. Serwisik całkiem sympatyczny,no i całkiem ciekawie pisane recki (: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Prog Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 Coż na silniku Joomla, design, też nie własny. Artykuły całkiem Ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
_kuba Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 (edited) teraz tylko pozostaje nic innego jak zaprosic userów do udzielania sie na forum no wiec w imieniu szefa serdeznie zapraszam do rejstracji i udzielania sie na forum Edited May 14, 2006 by _zzzkuba Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Soft-PC Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 nie chce byc nie miły ale trudno jest takimi tekstami zachęcic do rejstracji userów Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ent Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 nie chce byc nie miły ale trudno jest takimi tekstami zachęcic do rejstracji userówTo na swoj serwis zapraszaj inaczej. :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 Linki macie brzydkie :) Włączcie obsługę 'normalnych' linków. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ath Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 Za 10zl moge sie zarejestrowac. Jak co to PW. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ;D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Poznaniak Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 (edited) nie chce byc nie miły ale trudno jest takimi tekstami zachęcic do rejstracji userów jakieś propozycje\sugestie mile widziane ale prosze konkretniej :D To na swoj serwis zapraszaj inaczej. :wink: racja Linki macie brzydkie :) Włączcie obsługę 'normalnych' linków. możesz mi podać przykład - postaram się o to zadbać :wink: Za 10zl moge sie zarejestrowac. Jak co to PW.;D dobry dżołk <--- tak potraktowałem tę wypowiedź :razz: Od siebie dodam że serwis towrzą użytkownicy - dam taki może nie do końca miły przykład... Tweak.pl... Zobaczcie jak serwis zmarniał w ostatnich czasach ale cały czas dychał dzięki czemu? Dzięki ludką którzy się wypowiadali na forum więc ZAPRASZAM SERDECZNIE :D :D :D Edited May 14, 2006 by Poznaniak Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 możesz mi podać przykład - postaram się o to zadbać :wink: No wszystkie :) Np. http://only-pc.info/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Taki są lepsze :) http://sgj.cjb.net/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Poznaniak Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 (edited) ale nie wiem o które linki Ci chodzi - o te w belce po lewej odnoszące do artykułów czy te od newsów że takie wielki no nie wiem :? EDIT - aktywowałem 4 nowych userów ręcznie o ile to ktoś z pure to dziękuje za rejestracje - możecie się udzielać na forum konta aktywowane :) Edited May 14, 2006 by Poznaniak Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 Zobacz jak wyglądają adresy, które podałem(ten drugi jest z mojej strony). Widzisz róznice? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Poznaniak Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 sorrki - nie widze :( no bez kitu Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
99tomcat Posted May 14, 2006 Report post Posted May 14, 2006 Ja tam tylko pisuje-strona techniczna to do prowadzących-poznaniaka i reszty :wink: Jeszcze dzś arcik bęzdie o 2 ciekawych coolerach-akasa evo 120 i evo33. Na tym ostatnim mój najnowszy wyniczek w spi padł B) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Prog Posted May 15, 2006 Report post Posted May 15, 2006 Sgj nie chodzi o linki w sensie graficznym na stronie, tylko o linki w samym adresie strony. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
tom_tom Posted May 15, 2006 Report post Posted May 15, 2006 No wszystkie :) Np. http://only-pc.info/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Taki są lepsze :) http://sgj.cjb.net/component/option,com_frontpage/Itemid,1/ Tobie chodzi o to, że u Ciebie nie ma w tym linku np. "=" i "&" ? Inaczej tego nie umiem zrozumieć :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
PelzaK Posted May 15, 2006 Report post Posted May 15, 2006 (edited) co nieco :) sgj takie linki są fajne ale mają wadę... Nie wszystkie mesendzery potrafią je sprawnie odczytać i zakwalifikować jako adres www :) Nieraz dostaję linka do atów na necie... i po kliknięciu na niego w konnekcie otwiera sie 404 :) Trzeba kopiować ręcznie... ps.. jak to się robi? :) ciąg jest traktowany jako jeden parametr i rozdzielany explodem czy co? :blink: Edited May 15, 2006 by PelzaK Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Prog Posted May 15, 2006 Report post Posted May 15, 2006 Ja szczerze mówiąc bardziej lubię i mi bardziej odpowiada [nawet estetycznie] wersja klasyczna tj. z & i =. Zaś / mnie nie przekonują. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Poznaniak Posted May 15, 2006 Report post Posted May 15, 2006 (edited) chłopaki ( i dziewczyny :E) to tylko linki ;) zapraszam do rejestracji :) EDIT --> nowy artykuł w wykonaniu Tomcat'a klick zapraszam do oceniania na forum Edited May 15, 2006 by Poznaniak Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
forest kila zbila Posted December 23, 2007 Report post Posted December 23, 2007 długo w sieci nie poistniało ;) gdzie ye arty są przeniesione ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Sajrus Posted December 23, 2007 Report post Posted December 23, 2007 (edited) Hmm to tak ma ten serwis wyglądać? Haha, teraz się skumałem że ktoś odświeżył topic z 2006 roku :P. Edited December 23, 2007 by Sajrus Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...