jacek.newbe Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Posiadam plyte glowna wymieniona w temacie. Karta muzyczna jest zintegrowana na niej. Chcialbym sie dowidziec czy bede mogl do niej podlaczyc glosniki Creativa 5.1 Inspire P5800 i wszystkie one beda graly czy bede musial sie zaopatrzyc w jakiegos soundblastera live czy cos podobnego? Acha Podobno istnieje jakis program czy cos, ze sprawdzo po kolei czy wszystkie glosniki graja, to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 POwinny dzialac... Dla pewnosci zapytaj tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 A Creativy nie mają czasem 3 stykowych wtyczek? Normalny m-jack ma dwa styki... pewności nie mam, więc jak w/w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Posiadam plyte glowna wymieniona w temacie. Karta muzyczna jest zintegrowana na niej. Chcialbym sie dowidziec czy bede mogl do niej podlaczyc glosniki Creativa 5.1 Inspire P5800 i wszystkie one beda graly czy bede musial sie zaopatrzyc w jakiegos soundblastera live czy cos podobnego? Acha Podobno istnieje jakis program czy cos, ze sprawdzo po kolei czy wszystkie glosniki graja, to prawda? Będą grały z SoundStormem, ja mam tak podłączone i nie ma problemu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 A Creativy nie mają czasem 3 stykowych wtyczek? Normalny m-jack ma dwa styki... pewności nie mam, więc jak w/w. wszystkie mają trzy styki Będą grały z SoundStormem, ja mam tak podłączone i nie ma problemu :wink: SoundStorm gra tylko na wyjściu cyfrowym, na analogowym używany jest kodek realtec'a o ile dobrze pamiętam to dokładnie alc650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) SoundStorm gra tylko na wyjściu cyfrowym, na analogowym używany jest kodek realtec'a o ile dobrze pamiętam to dokładnie alc650 Co? Chyba Ci sie cos pomylilo... Gra zawsze. Edytowane 15 Maja 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 to niby po co jest tam ten kodek?? ano po to żeby dekodować dzwięk, tylko zamiast CPU jak w standardowych kodekach używany jest APU dlatego SS nie obciąża procesora w takim stopniu jak inne karty, ale żeby doświadczyć wszystkich efektów oferowanych przez SS trzeba mieć głośniki z wejściem cyfrowym bo jeśli nie mamy takowych to możemy zapomniec o takim czymś jak np. DolbyDigital Live Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Eee tam lipa. Kup sobie Creaitve Live! 5.1 i masz lepsze niż takie zaintegrowane. Cena niska bo to stara karta (stara ale jara). U mnie kąsa spoxik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...