Errorx Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Pytanie jak w temacie. Alphacool + zlaczki 209 zl a laing 249 zl. Alphacool ma przeplyw 700l/h a laing 420 l/h. Warto dokladac te 40 zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 taknie ma jak gleboka rozwinieta i poparta przykladem wypowiedz grats Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) Szybkie pytanie = szybka odpowiedź Weź sobie porównaj na jaką wysokość może podnieść laing, a na jaką ap700 Ilość przepychanej wody nie jest tak ważna jak wytwarzane ciśnienie, taki laing to najlepsza inwestycja na przyszłość. Edytowane 18 Maja 2006 przez J.O.H.N. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Nie miałem do czynienia z Alphacoolem, więc moja wypowiedź nie będzie w pełni obiektywna, ale Lainga nie zamieniłbym na żadną inną pompę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 No i zamowilem lainga. Mam nadzieje ze niedlugo uda mi sie poskladac moje WC. Temat do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 http://www.liquidluxx.de/cms/artikel.php?a...w&id=16&seite=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 ten alphacool tez jest suer cichy. Wiem bo teraz testuje go. Spokojnie daje rade 3 bloki + bix2 no i rez. Fajnie bo mozna obracac pokrywe wirnika gdzie jest wlot i wylot. Recka powinna sie ukazac w niedziele-poniedziałek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...