gumis144 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Witam. Kolega mnie poprosił o złożenie kompa, więc postanowiłem się was poradzić, żeby nie kupić jakiegos shitu. Otóż kolega ma do wydania ~3300zł. Nie wiem co wybrać czy intel czy amd? ;) w tek cenie ma być buda i bebechy, Edit: komputer będzie kręcony, nie zaden extrime ale tak średnio:), sprzęt do wszystkiego gry, filmy, internet,programy różne photoshop :) Edytowane 21 Maja 2006 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 jeszcze przydaloby sie poznac przeznaczenie zestawu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 I tak będą polecać intela "bo przecież dwa jaja to nei jedno"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 tzn jaki intel ? myśle ,że taki 930 by był dobry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 tzn jaki intel ? myśle ,że taki 930 by był dobry?zależy do czego ma być komp :) jak do gier to styknie D805 (po O/C oczywiście)i jakaś lepsza grafa pokroju 7900gt :D ale z dorymi płytami pod intela jest dosyć cienko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...