SETHH1 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Witam szukam niedrogiej płyty pod A64 Venice 3000+ do max 300zł, ale im mniej tym lepiej :D Miałek kiedyś Gigabyta, ale ma bardzo małe napięcia na Ram i się nie sprawdził :( Może ktoś poradzi coś w tej kwestji? Myślałem nad np http://www.allegro.pl/item104359154_fabryc...uper_tanio.html Szukam płyty stabilnej, z możliwością dobrej konfiguracji ramu i taniej :D Reszta komponentów to Venice 3000+ , GF6600 na PCI-E oraz 2xGeil 512 dziękuję z pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Asrock Dual sataII... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Równiez polece asrocka dual sata2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Dołożyć parę złotych i kupić epoxa z serii 9npa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Jak koledzy, czyli Asrock Dual-Sata II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SETHH1 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Miałem Asrocai mi zupełnie nie pasuje :( Może jeszcze jakieś propozycje?? THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Ale chlopie uwierz, to bardzo dobra plytka za smieszne pieniadze... Edytowane 22 Maja 2006 przez pluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Craven Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Miałem Asrocai mi zupełnie nie pasuje :( Może jeszcze jakieś propozycje?? THX A miałeś akurat tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SETHH1 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 A miałeś akurat tego ? Mam w tej chwili tego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23091 Totalna padaka, dziwne ustawienia pamięci, małe v na plocka; Na standardowych ustawieniach ciągłe restarty :mur: padaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 No bo masz zła płyte zmien na dual sata2 i od razu poczujesz róznice, oczywiscie na plus. Tak wogole jest to jedna z lepszych płytek pod s939 przy tym naprawde niewiele kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SETHH1 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ile ten Asroc ma max na plocek i ram? Jakie opinie o Dfi infinity? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 +0,05v na procek i 2,7v na ram. Po prostych modach 1,55v na procka i 3,3v na ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Na procek 1,45V, a po modzie 1,55V. Na ram nie pamietam. Raczej dobra ale drozsza od asrocka, a mozliwosci oc dosc podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ile ten Asroc ma max na plocek i ram? Jakie opinie o Dfi infinity? pozdro eee pytasz o tania płytę a potem o infinity?? może się zdecyduj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SETHH1 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 eee pytasz o tania płytę a potem o infinity?? może się zdecyduj Dfi infinity kosztuje w Komputroniku 320 zł, więc nie jest to jeszcze taka tragedia finansowa :) jest tego warta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Epox 9NPA3 Ultra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Infinity jest lepsza od Asrocka ale roznice sa naprawde male...Z tego co czytam to zamierzasz krecic, wiec wtedy wez DFI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) a ja polece asusa A8N-e :D :D :D niewiem dlaczego tak o tej fajnej płytce zapomnieliscie :D tylko te epoxy ( słyszałemże nowe wersje są juz kiepskie :/) i Asroki :P Edytowane 23 Maja 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Weź Epoxa, tak jak mówił Xtreme Addict:) Ja też zamierzam coś kupić i chyba wezmę właśnie epoxa. Edytowane 23 Maja 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Epox 9NPA3+ lub Ultra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Bierz Epoxa 9NPA3 Ultra. W tej cenie nie znajdzierz nic lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) W koncu, ktory Epox na NF4 Ultra jest najlepszy?? Bo napewno nie jest to plyta za 290zł. Edytowane 4 Czerwca 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 W koncu, ktory Epox na NF4 Ultra jest najlepszy?? Bo napewno nie jest to plyta za 290zł. Dokładnie 9NPA3 Ultra. Jest to bardzo dobra płytka. Mam jeszcze jedną propozycję. Za 300 zł możesz kupić używanego Asusa A8N SLI Deluxe od Malik'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...