Gość lechu1777 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Witam. Chce kupić jakąś karte zamiast wysłużonego Creative Sb Live! 5.1. Zastanawiam się nad Audigy 4 : http://www.allegro.pl/item105159681_promoc...y_4_eax_ss.html Dobre to?Nie wiem jaka jest różnica na końcówkach tych kart np. HD,GTS. Wzmacniacz mam podłączony przez głośniki przednie, ale da sie jakoś inaczej na tej audigy?Cyfrowo czy jak?Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Przeniesione do Co Kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Za tą cenę to chyba nic lepszego nie kupisz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Aha... A co do wejść to jak podłącze wzmacniacz? Pod przednie głośniki czy jak? A co te końcowki na końcu znaczą? To sa różne serie?lepsza, gorsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 a przypadkiem audigy4 nie jest na pci-express? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 :blink: Audigy 4 jest pod szyne PCI :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Jakby wydalo na PCIE to by mieli 75% mniej sprzedaży... sami by sie pojechali :) "A co do wejść to jak podłącze wzmacniacz? Pod przednie głośniki czy jak?" ?Bo właśnie nie wiem jak to na audigy 4 też będe musiał pod "przednie głośniki" ?Wzmacniacz mam Telefunken HA900 i jest bardzo wporządku, 2*100-150W, ~800W pobór mocy, wsio wejść itd. Loundless itp. Edytowane 25 Maja 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Nie no nikt nie wie? Nie wierze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 To chyba normalne jak wzmacniacz masz stereo to podłączasz pod wyjście przednich głośników w karcie :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 No tyaa ale tak będzie grać najlepiej?Bo Audigy 4 to już troche tych wejść/wyjść ma, ale póki co mam SB Live 5.1 Digital. A ten wzmak to dobry do tych Altusów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...