Skocz do zawartości
Gość 05_03_1992

X850xt Pe Vs X1800gto

Rekomendowane odpowiedzi

Gość 05_03_1992

nom w arche fajni kolesie :D zapytam.... :mrgreen: a nie wiecie czy te karty z referencyjnym coolerem ati glosne są czy nie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom w arche fajni kolesie :D zapytam.... :mrgreen: a nie wiecie czy te karty z referencyjnym coolerem ati glosne są czy nie??

Ja miałem kiedyś XL. Te coolery są do zniesienia. Jednak jak kupisz kartę, to odrazu zamontuj AC Accelero X2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

heh ja juz nie mam ochoty sie w ac pakowac

wytrzymam kilka miechow potem wc zloze :]

narazie u mnie cienko z $$ :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@lukmek czytając Twoje wypociny aż się słabo robi :? Kolega pyta o x1800gto, a Ty jako potwierdzenie słuszności wyboru dajesz przykład bardzo mocno wykręconego XL'a :? Imo racjonalne myślenie jest Ci obce, a czerwone klapki na oczach zasłoniły cały świat :mur: Jesteś ślepy (no raczej zaślepiony) i innym radzisz aby byli ślepi z Tobą :? Ochłoń kolego, bo bzdury to każdy potrafi pisać, a racjonalnie myśleć jak widać nie jest łatwo :-|

Dodatkowo cooler'y na XL są do zniesienia :blink: Czerwono mi... :lol:

@05_03_1992 oczywiście lepiej mieć x1800gto nawet niemodowalnego niż to co masz, a to, że 78GT będzie lepszy to już wiesz :wink: pozdro

Edytowane przez chemiczny_ali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludziska boja się kupować mocno wykręcone karty.

Ja np 2 miesiące temu sprzedałem swojego x800 xt@pe za ponad 1000 zł i też forumowicze mawiali, że za max 800 zł z pocałowaniem w rękę sprzedam. Wystawić zawsze można - Grunt to dobry opis ;-)

debili i oszustów nie sieją ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@lukmek czytając Twoje wypociny aż się słabo robi :? Kolega pyta o x1800gto, a Ty jako potwierdzenie słuszności wyboru dajesz przykład bardzo mocno wykręconego XL'a :? Imo racjonalne myślenie jest Ci obce, a czerwone klapki na oczach zasłoniły cały świat :mur: Jesteś ślepy (no raczej zaślepiony) i innym radzisz aby byli ślepi z Tobą :? Ochłoń kolego, bo bzdury to każdy potrafi pisać, a racjonalnie myśleć jak widać nie jest łatwo :-|

Dodatkowo cooler'y na XL są do zniesienia :blink: Czerwono mi... :lol:

@05_03_1992 oczywiście lepiej mieć x1800gto nawet niemodowalnego niż to co masz, a to, że 78GT będzie lepszy to już wiesz :wink: pozdro

:oops: No fakt, trochę mnie poniosło, przyznaję się :oops:

I nie mam czerwonych klapek na oczach, teraz mam zielone ;)

Edytowane przez lukmek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To skad oni sie biora ??

Sam sprzedalem w marcu X800XT za 1k zl.

sami się rodzą ... niestety

a tak na marginesie 3 miechy w kompach to szmat czasu - i tak uważam że znalazłęś niezłego jelenia na to XT (pewnie opis był PE ?)

Edytowane przez yotomeczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sami się rodzą ... niestety

a tak na marginesie 3 miechy w kompach to szmat czasu - i tak uważam że znalazłęś niezłego jelenia na to XT (pewnie opis był PE ?)

nie NON PE zarowno w opisie. Trzeba miec troszke szczescia d otakich sprzedazy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi