lukmek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 heh his kosztuje swoje... juz wolalbym 7900gt :P ja pytam o gecube :] Ten GeCube to pewnie od arche. Jeśli tak, to wyślij maila z zapytaniem, czy to sprawdzali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 nom w arche fajni kolesie :D zapytam.... :mrgreen: a nie wiecie czy te karty z referencyjnym coolerem ati glosne są czy nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 nom w arche fajni kolesie :D zapytam.... :mrgreen: a nie wiecie czy te karty z referencyjnym coolerem ati glosne są czy nie?? Ja miałem kiedyś XL. Te coolery są do zniesienia. Jednak jak kupisz kartę, to odrazu zamontuj AC Accelero X2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 heh ja juz nie mam ochoty sie w ac pakowac wytrzymam kilka miechow potem wc zloze :] narazie u mnie cienko z $$ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) @lukmek czytając Twoje wypociny aż się słabo robi :? Kolega pyta o x1800gto, a Ty jako potwierdzenie słuszności wyboru dajesz przykład bardzo mocno wykręconego XL'a :? Imo racjonalne myślenie jest Ci obce, a czerwone klapki na oczach zasłoniły cały świat :mur: Jesteś ślepy (no raczej zaślepiony) i innym radzisz aby byli ślepi z Tobą :? Ochłoń kolego, bo bzdury to każdy potrafi pisać, a racjonalnie myśleć jak widać nie jest łatwo :-| Dodatkowo cooler'y na XL są do zniesienia :blink: Czerwono mi... :lol: @05_03_1992 oczywiście lepiej mieć x1800gto nawet niemodowalnego niż to co masz, a to, że 78GT będzie lepszy to już wiesz :wink: pozdro Edytowane 27 Maja 2006 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ludziska boja się kupować mocno wykręcone karty. Ja np 2 miesiące temu sprzedałem swojego x800 xt@pe za ponad 1000 zł i też forumowicze mawiali, że za max 800 zł z pocałowaniem w rękę sprzedam. Wystawić zawsze można - Grunt to dobry opis ;-) debili i oszustów nie sieją ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 debili i oszustów nie sieją ...To skad oni sie biora ?? Sam sprzedalem w marcu X800XT za 1k zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) @lukmek czytając Twoje wypociny aż się słabo robi :? Kolega pyta o x1800gto, a Ty jako potwierdzenie słuszności wyboru dajesz przykład bardzo mocno wykręconego XL'a :? Imo racjonalne myślenie jest Ci obce, a czerwone klapki na oczach zasłoniły cały świat :mur: Jesteś ślepy (no raczej zaślepiony) i innym radzisz aby byli ślepi z Tobą :? Ochłoń kolego, bo bzdury to każdy potrafi pisać, a racjonalnie myśleć jak widać nie jest łatwo :-| Dodatkowo cooler'y na XL są do zniesienia :blink: Czerwono mi... :lol: @05_03_1992 oczywiście lepiej mieć x1800gto nawet niemodowalnego niż to co masz, a to, że 78GT będzie lepszy to już wiesz :wink: pozdro :oops: No fakt, trochę mnie poniosło, przyznaję się :oops: I nie mam czerwonych klapek na oczach, teraz mam zielone ;) Edytowane 27 Maja 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) To skad oni sie biora ?? Sam sprzedalem w marcu X800XT za 1k zl. sami się rodzą ... niestety a tak na marginesie 3 miechy w kompach to szmat czasu - i tak uważam że znalazłęś niezłego jelenia na to XT (pewnie opis był PE ?) Edytowane 27 Maja 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 sami się rodzą ... niestety a tak na marginesie 3 miechy w kompach to szmat czasu - i tak uważam że znalazłęś niezłego jelenia na to XT (pewnie opis był PE ?) nie NON PE zarowno w opisie. Trzeba miec troszke szczescia d otakich sprzedazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Po prostu na allegro dziala magia 16 potokow i 256 bitowej szyny;) Pozatym sporo ludzi nie lubi modowania kart i wola doplacic pare zlotych w stosunku do takiego gto2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...