wersus Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Witam ! Mam dziwny problem, ustawiłem 1 raz w moim systemie drugie konto użytkownika. Ja jestem Administratorem i mam ustawione hasło, użytkownik także ma hasło. Problem jest taki że gdy uruchamiam komputer, nie ma żadnego okna logowania żadnego wyboru tylko automatycznie loguje się na moim koncie! a mam ustawione hasło!... :? Przy kliknięciu na wyloguj, ładnie można sobie wybierać pomiędzy kontami i hasła także działają. pomożecie??? z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Wpisz w uruchom i zanacz pierwszą opcję. control userpasswords2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wersus Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 sgj dzięki ale mi teraz głupio! :blink: Człowiek zna się dobrze na komputerach a o takiej rzeczy zapomniał :lol: ....to dlatego że nigdy nie korzystałem z kont użytkowników... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...