Maniakalny Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) witam chciałem zaprezentować mój pierwszy chiler miał być wydajny, cichy i przede wszystkim tani temperatur narazie nie moge podać bo nie mam zadnego termometru, ale mysle ze będzie to okolo -40 na parowniku moze mniej specyfikacja kompresor apsera 9ccm 1/3HP (cichutki) skraplacz z wentylatorem 15cm (równiez cichy) wymiennik 2metry rury 15mm i 2metry rury 6mm freon rozpręza się w rurce 6mm cena bez izolacji 290zł :D // jak by ktoś z KRK chciałby go na testy to zapraszam na PW Edytowane 24 Maja 2006 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Cena bardzo kusząca, szkoda tylko ze zdjęcia nieostre. No i brak jakichkolwiek testów. Ale poczekamy i zoabczymy. Ile Ci mniej wiecej czasu zajmuje złożenie takiego cacka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 dosyć mały ten chillerek tylko zaizolować i zrobić jakąś ladną obudowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) moze za nie długo wrzuce fotki z cyfraka testów sam nie moge zrobić bo nie posiadam komputera :lol: oraz WC, licze ze ktoś z KRK bedzie chętny na przetestowanie jesli mam wszystkie czesci, złozenie zajmuje mi pół dnia ;) // wymiary szerokosc 30cm długosc 36cm wysokość 36cm + jakies 4cm na izolacje = 40cm Edytowane 24 Maja 2006 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 dobrze byłoby to skalibrować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 nie wygląda najgorzej - ale koniecznie wrzuć lepsze fotki i zmierz tempy (pod obciążeniem też) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...