dzik86 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 tłik ma problemy ;] bo przy 130 userach server jest przeciazony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 jak tu ładnie :) a gdzie to konkretnie jest? B) hehess;] Ja wiem ^^ jesli to rzeczywiscie jego taras ;p No, no Kax ale avatarka sobie zapodałeś ^^ Btw, a Ty nie wszkole?!:> UCZYĆ SIĘ:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Wróciłem ze szkoły :D tęskniliście za mną?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A juz jutro morgan friman epizod łan - oł je :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 tłik ma problemy ;] bo przy 130 userach server jest przeciazony :D ale czy to nasz problem?? niech się martwią użytkownicy tweak'a!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A juz jutro morgan friman epizod łan - oł je :) jezeli posluchales mnie co pisalem ci na pw , to wlacz steama , bo jakis update jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 widzielisce sklep na steampowered.com ? mozna pluszowego headcraba kupic :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) hehess;] Ja wiem ^^ jesli to rzeczywiscie jego taras ;p No, no Kax ale avatarka sobie zapodałeś ^^ Btw, a Ty nie wszkole?!:> UCZYĆ SIĘ:) taras jest mój :P a Ty też nie w szkole?? :P P.S Bianka zapewne daleko od Ciebie, aaa i nie cytujemy obrazków ;) Edytowane 31 Maja 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) apropos "tarasu" :D wlasnie dzisaj dozorczyni roznosila z rana "regulaminy porzadku domowego i wspolzycia mieszkancow w nieruchomosciach zarzadzanych przez spoldznielnie ... " i punkt 11 wlasnie do w/w tarasu nawiazuje, a mianowicie :D 11. Zabronione jest grillowanie na balkonach i tarasach Jak tak patrze na te wszystkie punkty, nie tylko ten 11ty to sobie mysle czy jest jakich ktorego nie zlamalem :D:D Milego dzionka :] Edytowane 31 Maja 2006 przez Luc4s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) apropos "tarasu" :D wlasnie dzisaj dozorczyni roznosila z rana "regulaminy porzadku domowego i wspolzycia mieszkancow w nieruchomosciach zarzadzanych przez spoldznielnie ... " i punkt 11 wlasnie do w/w tarasu nawiazuje, a mianowicie :D 11. Zabronione jest grillowanie na balkonach i tarasach Jak tak patrze na te wszystkie punkty, nie tylko ten 11ty to sobie mysle czy jest jakich ktorego nie zlamalem :D:D Milego dzionka :] miało nie być erotyki ;) jednak nie ma to jak "nieruchomosć zarządzana przez samego siebie" Edytowane 31 Maja 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ładny taras -=KAX=- :) Ja moge wziąć karkówke :D Wychodze sobie ze szkoły pogoda ładna, ciepło. Uszedłem kawałem i jak nie zaczęło padać to masakra :/ A teraz znowu w miare pogoda jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 U mnie pada tak że hej. Wróciłem ze szkoły. Zaraz bede jadł rybe z kartoflami albo kanapki z serem jak nie bede mial ochoty na łybe. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) a Ty też nie w szkole?? :PAno nie ;] :) Taka ładna pogoda a człowiek ma do szkoly isc?:P Jokezz A tak na serio to dzisiaj bylo niewiele osob albo wiara szła na jedną, dwie lekcje :) taras jest mój icon_razz.gifto naprawdę baaaardzo ładny :D:D:D Edytowane 31 Maja 2006 przez kashienka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) u mnie znów zaczeło padać :( co ta pogoda robi?? z żeby nie było że nie na temat to nudzi mi się ;) Edytowane 31 Maja 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 no to jak sie podoba to zapraszam karkówka jest, piwo jest :D no właśnie odnośnie piwa jutro nasze święto i prohibicja :/ P.S kashienka zrobił chemiczny ali sprawdziań?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 P.S kashienka zrobił chemiczny ali sprawdziań?? Bueheheh ;] Dobre określenie :D Nein.. Ne było sprawdzianu;] Norek mial dobry dzień ;p Nawiasem mówiąc to spr pp też nie było ;] :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Czyli rozumiem,ze znacie sie z chemicznym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Bueheheh ;] Dobre określenie icon_biggrin3.gif Nein.. Ne było sprawdzianu;] Norek mial dobry dzień ;p Nawiasem mówiąc to spr pp też nie było ;] icon_biggrin3.gif łeeee to po co ja "chory" jestem :lol: EDIT: hydro nie z tym :P Edytowane 31 Maja 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Cze spamery. :-PTen jeden i największy ;] Rozporządzenia nie ma. Ten temat jest podpuchą. Wybierze się Was potem hurtowo do nominacji. A główną nagrodą w konkursie będzie taczka :banana: do rozdzielenia między wszystkich. :twisted2: No, był. :-P Ale tylko w celach poglądowych. Teraz już znam wszystkie Wasze chwyty spamerskie. :wink: Kłamiesz ;] Lame ogól bo będzie jej za gorąco B) Namachasz się płetwą Sikor :blurp:.A ja uciekne przed płetwą i będe dalej pisał :ploom: EDIT: Rezerwuje post numer 939 dla mnie ;] Edytowane 31 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A ja uciekne przed płetwą i będe dalej pisał :ploom:Przed płetwą nie tak łatwo uciec, a jak Cie upoluje to wiesz co będzie :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Ten jeden i największy ;] Kłamiesz ;] Lame ogól bo będzie jej za gorąco B) A ja uciekne przed płetwą i będe dalej pisał :ploom: EDIT: Rezerwuje post numer 939 dla mnie ;] Chyba jestes niepowazny :D Ja go zarezerwowalem z 5 stron temu :D Ta strona jest teraz odswierzana co chwile wiec nie ma szans :P Edytowane 31 Maja 2006 przez hydro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ... EDIT: Rezerwuje post numer 939 dla mnie ;] Chyba jestes niepowazny :D Ja go zarezerwowalem z 5 stron temu :D A ja wam go ukradnę :lol: Joke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 łeeee to po co ja "chory" jestem :lol:Nie tylko Ty.. ;] hehesss jutro na matmie usprawiedliwi sie pol klasy ;] Zbiorowa laxa?;p buehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Chyba jestes niepowazny :D Ja go zarezerwowalem z 5 stron temu :D Ta strona jest teraz odswierzana co chwile wiec nie ma szans :PNie widziałem, zacytuj go :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (...) i topic nr 939 jest moj [; tadam:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Trzeba to troszq przyspieszyc, dopiero mam 928 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Topic a post to różne rzeczy ;] Arnie nie kręć ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) To dodam 330 żeby było szybciej :P Edytowane 31 Maja 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) mam strone jupi :D jestem pr0 i el0 :lol: Edytowane 31 Maja 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) no to macie juz 932 ;) Edytowane 31 Maja 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...