Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje pojechać do Wrocławia ;) Jak ktoś znajdzie cennik i rozkład to będe wdzięczny :]

EDIT: 2222 co za numer ;]

A nie mozesz pojechac na najblizszy dworzec PKP lub PKS (w zaleznosci czym chcesz jechac) i sie dowiedziec u zrodla? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

A nie mozesz pojechac na najblizszy dworzec PKP lub PKS (w zaleznosci czym chcesz jechac) i sie dowiedziec u zrodla? blink.gif

Moge, nawet blisko mam ;) W necie szukałem ale coś nie bardzo to idzie, najwyżej jutro podjade i zobacze rozkład.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Grzechu a co Ty za lewe interesy robisz, że musisz jechać do Wrocławia??

Zgaduj zgadula, zmienie ten szajs co dostałem od mechl!k'a ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo grzegorz na co zmieniasz?

W ogole to dzisiaj gralem sobie w hl episode one i mialem ciagle zwisy, musialem odkrecic karte przez te temperatury na zewnaatrz ;]

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moge, nawet blisko mam ;) W necie szukałem ale coś nie bardzo to idzie, najwyżej jutro podjade i zobacze rozkład.

Sciagnij sobie cennik z tej strony http://infoludek.pl/~mpaw/ciekawostki/cennik.php

Oblicz odleglosc miedzy stacjami za pomoca tego.

Na koniec sprawdz rozklad jazdy http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?

I juz wszystko bedziesz wiedzial na temat podrozy PKP :D

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Nie za nowe ale 6600, przynajmniej w FEAR'A pogram :P Jeszcze sie zapytałem innego gościa o 6600gt ale cisza :blink:

EDIT: Santi dziękuje :)

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doloz do 6600GT najlepiej, mowie ci ;] nawet jezeli bedziesz musial poczekac jakis czas, na dluzej ci starczy.

No to rzeczywiscie sie najadles hydro ;)

Rosol, feee, nie wiem czemu ale kojarzy mi sie to z potem kury .

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie za nowe ale 6600, przynajmniej w FEAR'A pogram :P Jeszcze sie zapytałem innego gościa o 6600gt ale cisza :blink:

EDIT: Santi dziękuje :)

Nie ma za co :D

Wiem, ze byly tez jakies bilety weekendowe za kilkadziesiat PLN, ale o to najlepiej spytac u zrodla. Mogles na nie jezdzic po calej Polsce od 18 w piatek do 24 w niedziele. Moze jeszcze jest cos takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Doloz do 6600GT najlepiej, mowie ci ;] nawet jezeli bedziesz musial poczekac jakis czas, na dluzej ci starczy.

Znajdź mi za 300zł i biore :] Napisałem do gościa z pclabu bo dał ogłoszenie że sie zamieni, i napisałem że moge dopłacić. A tego 6600 dorwał tu w dziale sprzedam za 300zł. Ale pewnie da sie ponegocjować ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG z nodow przeczytalem opis jednego z odcinkow M jak milosc, ktory bedzie emitowany 20 czerwca :lol2:

Oj beda sie tam dzialy dantejskie sceny :lol: :ploom:

UWAGA!!! ACHTUNG!!! ATTENTION!!! CYTOWANY TEKST ZAWIERA SPOILERY I OPISY DRASTYCZNYCH SCEN. CZYTASZ NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC.

:lol2: :ploom: :plum: :plom: :D :lol:

Jerzy przesyła Madzi ostatni bukiet - ich rozstanie jest już ostateczne. Marzena znajduje na podwórku nieprzytomnego Sławka. Chłopak przedawkował, ale wyzdrowieje. Marzena opowiada Kubie i Madzi o swoich problemach: Sławek był jej pierwszym mężczyzną, wciągnął ją w narkotyki. Z dołka wyrwali ją dopiero rodzice i brat. Agnieszka wraca do domu. Jest w stosunku do Teresy i Pawła grzeczna, bo tak obiecała ojcu, ale chłodna. Prosi, by matka kupiła jej komórkę - chce częściej rozmawiać z tatą. Elka szuka idealnej sukni ślubnej. Oznajmia, że pub na wesele się nie nadaje - zarezerwowała już pałacyk. Simona zarzuca w końcu przyszłej synowej, że zależy jej tylko na pieniądzach. Dziewczyna wybiega z płaczem, a Stefan stawia sprawę jasno: albo matka będzie traktować jego narzeczoną z szacunkiem, albo przestaną być rodziną! Urażona Simona pakuje się, odchodzi, ale tylko po to, by parę godzin później, półprzytomna, wylądować w domu Mostowiaków. Simona kieruje się prosto do sypialni i do łóżka... które zajmuje już Lucjan - mocno zaskoczony całą sytuacją. Gdy Barbara wkracza do domu, od razu żąda od męża wyjaśnień. Kisiel donosi Markowi, że Peter - w ramach kampanii wyborczej na stanowisko sołtysa - ufundował we wsi kapliczkę. Tymczasem w pubie trwają ostatnie przygotowania do zjazdu kolegów z klasy Mostowiaka. Kaśka wspomina o Grażynie, która była ponoć pierwszą miłością Marka. Mówi, że Grażyna była wyjątkowo piękna, w dodatku zrobiła karierę. Hanka zaczyna się niepokoić jej przyjazdem.

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i po co to wkleiłeż?? :angry: zawsze czekałem z niecierpliwościa na kolejne odcinki a ty wszystko zepsułes :(

no wlaśnie!! to powinno byc w spoilerze :D

Sorka :oops:

Panowie chcialem Wam zaoszczedzic traumatycznych przezyc po obejrzeniu odcinka naszpikowanego takimi rewelacjami. Trzeba sie odpowiednio przygotowac do obejrzenia tego odcinka by nie niepokoic 997 po filmie :D :lol:

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajdź mi za 300zł i biore :] Napisałem do gościa z pclabu bo dał ogłoszenie że sie zamieni, i napisałem że moge dopłacić. A tego 6600 dorwał tu w dziale sprzedam za 300zł. Ale pewnie da sie ponegocjować ;]

A jakiego producenta będziesz miał tą 6600?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak myslicie moge dac wyzej GPU i pamieci na tym Pentagramie ?. Bo juz tak pare miechow siedze na tych taktowaniach 420/740 i korci by dac wyzej. Juz dawalem 430/750 ale na pare minut bo sie przestraszylem jak dotknalem radiatorkow na pamieciach. :lol: Zwlaszcza ze te radiatorki co dolaczyli sa plaskie dosc. Myslalem nad zmiana pasty bo mam ta co byla z coolerkiem... ale teraz to rozkrecac i bawic sie znow w zakladanie razem z tym durnym stabylizatorem :| Doradzcie cokolwiek :) Sorry za OT ale licze na taka luzna odpowiedz ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak myslicie moge dac wyzej GPU i pamieci na tym Pentagramie ?. Bo juz tak pare miechow siedze na tych taktowaniach 420/740 i korci by dac wyzej. Juz dawalem 430/750 ale na pare minut bo sie przestraszylem jak dotknalem radiatorkow na pamieciach. :lol: Zwlaszcza ze te radiatorki co dolaczyli sa plaskie dosc. Myslalem nad zmiana pasty bo mam ta co byla z coolerkiem... ale teraz to rozkrecac i bawic sie znow w zakladanie razem z tym durnym stabylizatorem :| Doradzcie cokolwiek :) Sorry za OT ale licze na taka luzna odpowiedz ;)

Ja bym zajebiscie ujmujac nie probowal a pozatym zajebiscie luzacko Ci mowie,ze tu sie nie da zrobic OT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

A jakiego producenta będziesz miał tą 6600?

Galaxy albo Winfast. Przepraszam za pomyłke ale cały czas trwałem myślałem że ten gość z pclaba oddaje 6600gt a to 6600 od Winfasta. PRZEPRASZAM za błąd.

Spróbuj, raz sie żyje ;) Do odważnych świat należy ;] Tu sie nie darobić OT B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...