pentliczek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Tak wogle ze sie zapytam to czemu nikt jeszcze tej kopalni bzdurnych postow nie zamknal ? przez prawie 100 stron pierd... o pogodzie i o tym co robilem dzisiaj czy wczoraj itd :lol: Potrzeba tu niektorym dlugich wakacji ;) Bezsensowny topic, bezsensowe posty :lol: U mnie pogoda taka, że nie idzie wogóle wyjść na pole. Upał :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jak juz mowilem - topik nie jest bezsensowny.To jedyny temat gdzie nie da sie zrobic offtopikow i mozna praktycznie tu zadac kazde pytanie.Jedyna wada tego tematu jest taka,ze powinien on sie nazywac -all subjects topik :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Kurna jaki skwar!!! Chłodu chce!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja dzis do 16 spedzalem czas nad woda ale to i tak nie szlo wytrzymac. Dobre ide mecz ogladac bo moze byc dosc ciekawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 A ja dzisiaj pod namiotem śpie :) Jeszcze tylko jakieś tabletki na gardło i można iść. Zapasy zrobione ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) JROX jakie mam te wojwództwa przejechać!!?? po te truskawki... Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Pisałem że Świętokrzyskie! A jak byś się uparł to przez Śląskie i na koniec do Małopolski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Pisałem że Świętokrzyskie! A jak byś się uparł to przez Śląskie i na koniec do Małopolski. Oki :D Teraz już wiem i jade po truskawki :P Szykuj coś do picia i na ząb ;) bądz też gościnny :D bo będzie foch :P Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jes Jes Jes !! Dzwonili do mnie z Media Markt :lol: Jutro jadę na rozmowę kwalifikacyjną :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 :( bedziesz sprzedawal bidnym ludziom super szybkie celerony 3 ghz ;] i ultra wydajne geforce'y 5700 256 mb ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Cokolwiek by to nie było - może będą pieniążki :) A mam w planach duże wydatki - dredy, tatuaż, prezent dla dziewczyny :) Dużo tego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ehh i nie ide pod namiot. Coś żle się czuje :( A trzeba jeszcze jutro nad wode jechać :D Maciag Ale masz wymogi :neutral: ;] [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wróciłem z piłeczki, od 17 w upale do 19:30, w morde, ale była kopaninka ;] Teraz ide coś wszamać, mecz i umyć sie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 a ja dla odmiany byłem na truskawkach u babci :-P mam jakieś 25kg :-P na to jutro nic nie napiszemy w naszym temacie :unsure: :sad: :mellow: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 O truskawkach jest temat na kulinariach, nie rób ot ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 O truskawkach jest temat na kulinariach, nie rób ot ;]ale ja o nich poisałem odnośnie jedzenia kolacji :D a dopbra truskawka nie jest zła :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Grzechu... STFU już mnie denerwujesz z tym OT :evil: W tym temacie nie ma OT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja mam też całą reklamówkę truskawek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja mam też całą reklamówkę truskawek :Pto ciekawe co będziesz jadł na kolację?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Grzechu... STFU już mnie denerwujesz z tym OT :evil: W tym temacie nie ma OT. To był żart, nie widziałeś " ;] " A ja może do meczu przegryze truskawki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 JROX to był dżołk z tymi wymaganiami :D sam wezmę coś do picia i na ząb(czyt. wódka i ogórki) :) bądź tylko gościnny. Będę miał gdzie spać czy brać swoje łóżko?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 a co do meczu to za kim jesteście?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 za bialo czerownymi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 za bialo czerownymi ;]spoczko ale mi chodziło o dzisiejszy mecz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Będziesz miał gdzie spać... nawet niedaleko ;) :lol2: Grzechu wiem że to był dżołk, ale i tak się doczepić musiałem :P co do Maciaga to to samo ;) Ide po truskawy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) spoczko ale mi chodziło o dzisiejszy mecz :D Hiszpanią :D To mój faworyt na mundial :) Będziesz miał gdzie spać... nawet niedaleko ;) :lol2: Grzechu wiem że to był dżołk, ale i tak się doczepić musiałem :P co do Maciaga to to samo ;) Ide po truskawy :P Tak myślałem, że wiesz, że to dżołk :D A gdzie dokładnie jest to "niedaleko"?? :razz: Zostaw truskawki!! Bo jak dojade to już ich nie będzie.... Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Hiszpanią :D To mój faworyt na mundial :)nu racja ostatnio pokazali klase mam nadzieję że i dzsisiaj tak bedzie :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) No niedaleko znaczy zaraz przy moim łóżku ;) Spokojnie jeszcze jest ich dużo :) 99str jest... Upss zapomniałem że Płetwa czuwa ;] Edytowane 19 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 a płetwa przyjdzie bo ma alarm :-P i w nagrodę dostaniesz % no chyba że dostanie taczkę piva :D :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) No niedaleko znaczy zaraz przy moim łóżku ;) Spokojnie jeszcze jest ich dużo :) 99str jest... Upss zapomniałem że Płetwa czuwa ;] Chłodno masz w domu?? czy ciepło?? Jak ciepło to niejade :-| Ale mam pomysł pożycze wtedy od Ciotki z pracy klimatyzator :P Tylko jak ja się zabiore? :rolleyes: Podwiezie mnie ktoś!!?? :lol2: :lol: :wink: Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...