Hamper Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 No wlasnie, posiadam GF 2 ti na 64 ddr i plyte glowna Gigabyte ga-7vax. Po uruchomienia kompa bardzo szybko rozgrzewa mi sie karta graficzn i gdzies po 2 minutach robi dacha. Na innej grafie jest wszystko ok zas ten gf2 ti dziala bez problemu na innym komputerze. Dlaczego tak jest??? o to jest pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 A sprawdzałeś, jak inna grafa działa na Twoim Gigabyte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 A sprawdzałeś, jak inna grafa działa na Twoim Gigabyte? Jakbys przeczytal post Hampera to bys nie zadawal tego pytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 A sprawdzałeś, jak inna grafa działa na Twoim Gigabyte? Jakbys przeczytal post Hampera to bys nie zadawal tego pytania Fakt. :oops: :oops: :oops: Troszkę późno było, nie kontaktowałem już... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Sprawdz jakie napiecie podaje ci zasilka na AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamper Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Na gigabyte jest 1.5v na agp, dokladnie jest takie samo na innym kompie. Zauważylem jednak ze gf 2ti jest rowniez bardzo goracy ale sie nie zawiesza, zas na gigabyte robi to juz po chwili. Czy gigabyte ma jakis czyjnik temperatury z jadra karty graficznej??? To by wyjasnilo sprawe wieszania sie gf2 na gigabyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamper Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 I jeszcze jedno pytanie Czy przegrzewanie sie jadra grafy oznacza jej koniec??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 I jeszcze jedno pytanie Czy przegrzewanie sie jadra grafy oznacza jej koniec??? czasami tak ale nie zawsze sie to sprawdza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zdejmij coolerek posmaruj pasta porzadna i naloz spowrotem albo w miare mozliwosci lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 sprawdz czy mostki greca czy elki nie sa wypukle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Phil ,kyro rzadzi co? i to Herculesa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 zmien chlodzenie, zarzuc jakis duzy radiator na rdzen i mocniejszy cooler jak to nie pomoze to niestety chyba cos nie tak z grafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ja mam podobnie z tym ze sie komp nie chce nieraz wstac na mojej karcie a na kumpla identycznej tak. U kumpla moja karta chodzi ok. I badz tu czlowieku madry :)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamper Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jadro posmarowale arctic silver III ale to nie nic dalo. Dopiero po obnizeniu taktowania jadra z 250 na 220 karta zaczela chodzila ale juz po odpaleniu 3dmarka zrobila dacha. Na szczescie jest jeszcze na gwarancji i oddalem ja do serwisu. Zobaczymy co oni na to poradza. ps.Dzieki za wszystkie wypowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamper Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 W ramach wyjasnien. Okazalo sie ze to nie wina karty graficznej tylko mojego zasilacza, ktory nie wiadomo dlaczego przestal wspolpracowac z agp. Wysoka temperatura jadra grafy byla spowodowana roznymi skokami napiecia na agp. Wymienilem zasilacz i jak narazie jest wszystko ok. Oby jak najdluzej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...