sthEn Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 DFI LanParty UT nF3 UltraD MSI K8N Neo2 Platinum Gigabyte K8NSC Dwie pierwsze plyty w podobnym przedziale cenowym (da rade dostac za ~300zł), GB natomiast ~150zł. Plyta ma byc pod A64 3000+, i w sumie na 100% bede go krecil. Co lepsze? Chyba ze macie jeszcze jakies inne propozycje. Pozdrawiam, sthEn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Asrock dual sata2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Chemik16 ma racje, z czasem przesiadka na pci-e i może am2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 http://allegro.pl/item105826489_asrock_939...21tys_kom_.html Ze niby ta w sensie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Z jednej strony fajnie, bo tanio i bede mogl od razu kupic AC Freezera 64 Pro (bo chyba to kupic na procka?). Z drugiej jednak strony - jak z mozliwosciami o/c na tej plycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Mały mod, zmiana biosu i jedziesz. Freezera możesz kupić bo jest cichy i wydajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Teraz i tak ciężko o procesor, który wymagałby jakiś nibotycznych ustawień O/C. Płyta jest dośc dobrze modowalna. Do lekkiego OC się jak najbardziej nadaje. A jak ktoś posiedzi i zakombinuje to jest idealna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ASRock będzie najlepszy pod względem cena/jakość i jest przyszłościowy, ale jak chcesz się bawić w porządne OC to bierz DFI LanParty UT nF3 Ultra-D - wiem co mówie, bo mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Tzn porzadne... usatysfakcjonuje mnie 2500-2600 :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Tzn porzadne... usatysfakcjonuje mnie 2500-2600 :))))więc asrock ci wystarczy :) kilka osóbek osiągneło juz na nim FSB 325 :) (w przypadku 3000+ 9x325=2925Mhz - a tyle raczej nie wyciagniesz :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ale jak chcesz się bawić w porządne OC to bierz DFI LanParty UT nF3 Ultra-D - wiem co mówie, bo mam :) Jakie porzadne :mur: HTT max okolo 330Mhz ramki na 2T jezeli mysli sie o jakimkolwiek O/C. więc asrock ci wystarczy :) kilka osóbek osiągneło juz na nim FSB 325 :) (w przypadku 3000+ 9x325=2925Mhz - a tyle raczej nie wyciagniesz :) ) Asrock przewyzsza DFI nF3 pod kazdym wzgledem. Jest bardziej przyszlosciowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 mi na dfilp n3 ultra memki szly na 1t i fsb cos kolo 330 ale dzisiaj na dfi ciezko mi 350 wyciagnac -> memki mnie blokuja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 To co w koncu? Zawsze mi sie wydawalo ze Asrocki nie sa najlepsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 To co w koncu? Zawsze mi sie wydawalo ze Asrocki nie sa najlepsze ;]Asrock swietnie sie wstrzelil z ta plytka w rynek. Pozwala na plynne przejscie w 939 z grafa AGP pozwalajac jednoczesnie na przesiadke na PCIex bez zmiany plyty. Po modach jej potencjal O/C jest zadawalajacy. nF3 Ultra-D DFI nie wyszlo i tyle. Bierz Asrocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) A jesli nie chce / boje sie bawic w jakiekolwiek mody na plycie glownej? :| boje sie ze uszkodze po prostu Bardziej jestem przekonany do MSI K8N Neo2 Platinum, przynajemniej nie bede sie musial bawic :) Edytowane 29 Maja 2006 przez sthEn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 bez modów też powinieneś wyciągnąć 2,5ghz na tym asrocku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Jeden problem - Winchester, nie Venice :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Jeden problem - Winchester, nie Venice :DNo to tym bardziej Winnie nie podkreca sie tak dobrze jak Venice. Watpie zeby Ci sie trafila sztuka ktora przekroczy HTT300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 A jesli nie chce / boje sie bawic w jakiekolwiek mody na plycie glownej? :| boje sie ze uszkodze po prostu Bardziej jestem przekonany do MSI K8N Neo2 Platinum, przynajemniej nie bede sie musial bawic :) Na płycie nic nie musisz zmieniać, tylko wgrywasz bios OCW chyba do versji 1.4, ale ja jadę na v1.9 ale nie bawię się w O/C. Jest duży temat o AsRock K8 Dual Sata2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...