zimn Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 mam możliwość kupna nagrzewnicy od mercedesa (pasują mi jej wymiary) ale nie mogę znaleźć żadnych opinii o niej czy ktoś miał z nią kontakt i może coś powiedzieć ?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Prawdopodobnie jest plastikowo-alu czyli jak większość nagrzewnic z merca. Ew. Mosiezno-aluminiowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Zależy z czego jest. Ja mam od dwóch lat nagrzewnicę od merca 115 http://www.automan.infocentrum.pl/cgi-bin/...FILE=kartat.tpl . Jest mosiężna i nie mam z nią problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 elf_ -> jeśli masz możliwość przyłóż magnes do finów nagrzewnicy- jest duże prawdopodobieństwo, że są stalowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 No faktycznie - finy są stalowe, ale zbiorniki to mosiądz, kanaliki chyba też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 zalezy w jakiej cenie ten marcedres, pewnie duzo bardziej oplaca sie brac kadeta a najbardziej poldka wymiary poldka tez pewnie by ci pasowaly ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) kanały plastikowe ma i 3 rurki(2 wlot a 1 wylot albo odwrotnie:)) a cena to 25zl myslicie że z nawiewem 2X12cm uciągnie 3 bloki ?? ps a co myślicie o nagrzewnicy z IVECO Edytowane 28 Maja 2006 przez zimn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 kurde... za 25zl to ja rekorda kupilem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 jezeli to ta: to i 4 bloki uciągnie,nie jest zła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) ta od merca wygląda tak , a od IVECO tak Edytowane 28 Maja 2006 przez zimn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Racuch - mam identyko nagrzewnice ;D Edytowane 28 Maja 2006 przez elf_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ...kanały plastikowe...Heh- nie ma takiej opcji- raczej myślisz o pokrywach zbiorników. Jeśli ten merc wygląda jak na zdjęciu które zapodałeś (nie jak na zdjęciah chłopaków) to bierz iveco- ta przynajmniej ma harmonijkowe lamele więc konstrukcję zbliżoną do serii BI. Merc z Twojego zdjęcia to proste aluminiowe lamele i alu rurki jako kanały (tak mi się zdawa- niewiele widać na zdjęciu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 najlepiej idz na szrot i tam za 20zl jakiegos miedziaka wyczaisz. Uwierz mi :) nie wszystko co najtaniej jest w internecie/allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 najlepiej idz na szrot i tam za 20zl jakiegos miedziaka wyczaisz. Uwierz mi :) nie wszystko co najtaniej jest w internecie/allegro.dokładnie! to cacko właśnie kosztowało 15 pln i wyglądało mniej więcej tak: finy oczysciłem karcherem na myjni(za free) ,chemia itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...