LK Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Witam Po przejsciu z socket A na s.939 potrzebuje cos extra na proca :) Na socket A mialem Thermalright SI-97 i postanowilem na bank zostac przy tej firmie. Tylko nie wiem na co sie zdecydowac w gre wchodza: -Thermalright XP-120 129PLN czy oplaca sie doplacic 50PLN do Thermalright SI-120 ktory jest za 179PLN -czy brać cos "nowszego" Thermalright 90-ultra za 149PLN Ewentualnie cos innego ale glownie jestem sklonny do produktow Theramlright jakie sa Wasze propozycje. Edytowane 28 Maja 2006 przez LK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Bede niezwykle oryginalny i zaproponuje cos co wszyscy proponuja na tym forum. http://www.allegro.pl/item105644651_scythe...s_oryginal.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 i stalo sie po jednym dniu uzytkowania... mam na sprzedaz Scythe Ninja Plus jednodniowa z warancja z cooling :lol: Generalnie ten radiator to moim zdaniem dla pasjonatow... Wielkie to bydle jak cholera, ciezki. Wykonanie nie powala na kolana. Kto mial jakis produkt z thermalright to wie o czym mowie. Wzialem bezzastanawiania sie Thermalright Ultra-90 i z wentylatorem revolteca Air 90 mam raptem o 1* roznicy w porownaniu do tego bydlaka. Moze i odezwie sie zaraz grono uzytkownikow Scythe Ninja. Ale moim zdaniem ten cooler jak na swoje wymiary mozliwosciami w ogole nie powala na kolana. W porownaniu z thermalright ultra-120 badz SI-120 podejzewam ze by nie byl juz liderem. PS jak co to mam na sprzedaz Scythe Ninja Plus 1 - dniowa w atrakcyjnej cenie - zainteresowani na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 są gusta i guściki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Nie ma to jak pisać w różnych działach :mur: Taki sam temat założyłeśw dziale co kupić :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...