Skocz do zawartości
LK

Co Z Thermalright

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Po przejsciu z socket A na s.939 potrzebuje cos extra na proca :)

Na socket A mialem Thermalright SI-97 i postanowilem na bank zostac przy tej firmie.

Tylko nie wiem na co sie zdecydowac w gre wchodza:

-Thermalright XP-120 129PLN czy oplaca sie doplacic 50PLN do Thermalright SI-120 ktory jest za 179PLN

-czy brać cos "nowszego" Thermalright 90-ultra za 149PLN

Ewentualnie cos innego ale glownie jestem sklonny do produktow Theramlright jakie sa Wasze propozycje.

Edytowane przez LK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i stalo sie po jednym dniu uzytkowania... mam na sprzedaz Scythe Ninja Plus jednodniowa z warancja z cooling :lol:

Generalnie ten radiator to moim zdaniem dla pasjonatow...

Wielkie to bydle jak cholera, ciezki. Wykonanie nie powala na kolana. Kto mial jakis produkt z thermalright to wie o czym mowie.

Wzialem bezzastanawiania sie Thermalright Ultra-90 i z wentylatorem revolteca Air 90 mam raptem o 1* roznicy w porownaniu do tego bydlaka.

Moze i odezwie sie zaraz grono uzytkownikow Scythe Ninja. Ale moim zdaniem ten cooler jak na swoje wymiary mozliwosciami w ogole nie powala na kolana.

W porownaniu z thermalright ultra-120 badz SI-120 podejzewam ze by nie byl juz liderem.

PS jak co to mam na sprzedaz Scythe Ninja Plus 1 - dniowa w atrakcyjnej cenie - zainteresowani na PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...