99tomcat Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) jak wyżej... Edytowane 29 Maja 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Jesli nie znajdziez to popsikaj najtańszym lakierem w sprayu, zaraz zrobią się bomble i farba się złuszczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 wiem czytałem te twoje przejścia :lol: mi chodzi zęby dokładnie zdjkać to w tym z zakamarków wieć papiery i inne odpadają..na razie znalezłem coś co sie nazywa techsol albo snieżka-tygrys :blink: czekał bym jednak na kogoś kto to zastosował w praktyce..coś w stylu dałem to farba zlazła i gra gitara :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Tomcat, masz problemy ... idz do sklepu z artykułami malarskimi itp i poproś o preparat w sprayu do zmywania farby. Dostaniesz napewno. Potem wystarczy popsikać fiaciora, poczekac troche i zmyć (zetrzec) farbe. Edytowane 29 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 było w osatnich stronach tematu o nagrzenicach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 raczej przewinelem sie z tym preparatem moze od 8 strony w zwyz (mowie o temacie o czyszczeniu nagrzewnic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Tomcat, masz problemy ... idz do sklepu z artykułami malarskimi itp i poproś o preparat w sprayu do zmywania farby. Dostaniesz napewno. Potem wystarczy popsikać fiaciora, poczekac troche i zmyć (zetrzec) farbe. miś15go mnie kiedyś załamał,że wcale nie każdy działa-on wydał chyba z 20zl i było o kant d#@$ :P dlatego sie pytam jaki specyfik konkretnie..a tamten temat przeglądam.... ale chyba slepy jestem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Jesli nie znajdziez to popsikaj najtańszym lakierem w sprayu, zaraz zrobią się bomble i farba się złuszczy.Głupoty gadasz panie, wcale nic nie puchnie i nie odpada. No chyba, że masz jakis lakier z promocji ;) Malowałem kilka fiatów leciutko na finki na ta szarą i trzyma się do dzis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Scansol? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Nie gadam głupot bo poznałęm to z doświadczenia. Lakierek EUROCOLOR i farba złazi jak się patrzy. Przynieś do mnie fiata to ci zademonstruję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Nie gadam głupot bo poznałęm to z doświadczenia. Lakierek EUROCOLOR i farba złazi jak się patrzy. Przynieś do mnie fiata to ci zademonstruję.To jakis beznadziejny szpraj masz, po motipie nigdy mi się nie zdażyło aby rozpuściło poprzedni lakier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...