Skocz do zawartości
99tomcat

Preparat Do Usuwania Farby Z Fiaciora...

Rekomendowane odpowiedzi

wiem czytałem te twoje przejścia :lol:

mi chodzi zęby dokładnie zdjkać to w tym z zakamarków wieć papiery i inne odpadają..na razie znalezłem coś co sie nazywa techsol albo snieżka-tygrys :blink:

czekał bym jednak na kogoś kto to zastosował w praktyce..coś w stylu dałem to farba zlazła i gra gitara :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcat, masz problemy ... idz do sklepu z artykułami malarskimi itp i poproś o preparat w sprayu do zmywania farby. Dostaniesz napewno.

Potem wystarczy popsikać fiaciora, poczekac troche i zmyć (zetrzec) farbe.

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcat, masz problemy ... idz do sklepu z artykułami malarskimi itp i poproś o preparat w sprayu do zmywania farby. Dostaniesz napewno.

Potem wystarczy popsikać fiaciora, poczekac troche i zmyć (zetrzec) farbe.

miś15go mnie kiedyś załamał,że wcale nie każdy działa-on wydał chyba z 20zl i było o kant d#@$ :P

dlatego sie pytam jaki specyfik konkretnie..a tamten temat przeglądam....

ale chyba slepy jestem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli nie znajdziez to popsikaj najtańszym lakierem w sprayu, zaraz zrobią się bomble i farba się złuszczy.

Głupoty gadasz panie, wcale nic nie puchnie i nie odpada. No chyba, że masz jakis lakier z promocji ;)

Malowałem kilka fiatów leciutko na finki na ta szarą i trzyma się do dzis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie gadam głupot bo poznałęm to z doświadczenia. Lakierek EUROCOLOR i farba złazi jak się patrzy. Przynieś do mnie fiata to ci zademonstruję.

To jakis beznadziejny szpraj masz, po motipie nigdy mi się nie zdażyło aby rozpuściło poprzedni lakier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi