Skocz do zawartości
LK

Co Z Thermalright

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Po przejsciu z socket A na s.939 potrzebuje cos extra na proca :D icon_smile3.gif

Na socket A mialem Thermalright SI-97 i postanowilem na bank zostac przy tej firmie.

Tylko nie wiem na co sie zdecydowac w gre wchodza:

-Thermalright XP-120 129PLN czy oplaca sie doplacic 50PLN do Thermalright SI-120 ktory jest za 179PLN

-czy brać cos "nowszego" Thermalright 90-ultra za 149PLN

No i pytanie czy XP-120 badz SI-120 wejdzie na DFI Infinity???

Ewentualnie cos innego ale glownie jestem sklonny do produktow Theramlright jakie sa Wasze propozycje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arctic odpada. Mialem Arctic Silencer na Radeonie 9800Pro i jakosc wykonania produktow tej firmy juz za mna nie przemawiaja.

Szukam czegos powiedzmy z wyzszej polki za okolo 150PLN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Szukam czegos powiedzmy z wyzszej polki za okolo 150PLN

Trzeba było tak od razu, jonathan ma racje, do tego może jeszcze jakaś 120.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i stalo sie po jednym dniu uzytkowania... mam na sprzedaz Scythe Ninja Plus jednodniowa z warancja z cooling :lol:

Generalnie ten radiator to moim zdaniem dla pasjonatow...

Wielkie to bydle jak cholera, ciezki. Wykonanie nie powala na kolana. Kto mial jakis produkt z thermalright to wie o czym mowie.

Wzialem bezzastanawiania sie Thermalright Ultra-90 i z wentylatorem revolteca Air 90 mam raptem o 1* roznicy w porownaniu do tego bydlaka.

Moze i odezwie sie zaraz grono uzytkownikow Scythe Ninja. Ale moim zdaniem ten cooler jak na swoje wymiary mozliwosciami w ogole nie powala na kolana.

W porownaniu z thermalright ultra-120 badz SI-120 podejzewam ze by nie byl juz liderem.

PS jak co to mam na sprzedaz Scythe Ninja Plus 1 - dniowa w atrakcyjnej cenie - zainteresowani na PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi