Skocz do zawartości
Kml

Opera i hotlista gdzie???

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie gdzie są ulubione w operze ??

W menu Bookmarks ("zakładki") oraz w Hotliście. Nie ma tam jednak ulubionych z IE. Ale są specjalne programy do konwersji.

Poszukaj na stronie: www.operapl.prv.pl. Tam wlinkach powinny być strony zawierające takie narzędzia. Jak nie znajdziesz to daj znać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie gdzie są ulubione w operze ??

W menu Bookmarks ("zakładki") oraz w Hotliście. Nie ma tam jednak ulubionych z IE. Ale są specjalne programy do konwersji.

Poszukaj na stronie: www.operapl.prv.pl. Tam wlinkach powinny być strony zawierające takie narzędzia. Jak nie znajdziesz to daj znać.

Chodzi mi o folder z ulubionymi w operze ponieważ chce zrobić formata i niechce ich stracić. I chociarz większość zaimportowało z IE to jednak sporo tam dołożyłem :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nie uściśliłeś pytania poprzednio.

Otóż zakładki znajdują się w katalogu głównym Opery w pliku "Opera6.adr". W dodatku w ostatnich wersjach Opery można wyeksportować zakłądki, a następnie je zaimportować.

Ja zawsze robię to ręcznie. Działanie gwarantowane! Ja jeszcze zachowuje sobie plik search.ini - tam są ustawienia wyszukiwarek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi