Kml Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 No właśnie gdzie są ulubione w operze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 No właśnie gdzie są ulubione w operze ?? W menu Bookmarks ("zakładki") oraz w Hotliście. Nie ma tam jednak ulubionych z IE. Ale są specjalne programy do konwersji. Poszukaj na stronie: www.operapl.prv.pl. Tam wlinkach powinny być strony zawierające takie narzędzia. Jak nie znajdziesz to daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 No właśnie gdzie są ulubione w operze ?? W menu Bookmarks ("zakładki") oraz w Hotliście. Nie ma tam jednak ulubionych z IE. Ale są specjalne programy do konwersji. Poszukaj na stronie: www.operapl.prv.pl. Tam wlinkach powinny być strony zawierające takie narzędzia. Jak nie znajdziesz to daj znać. Chodzi mi o folder z ulubionymi w operze ponieważ chce zrobić formata i niechce ich stracić. I chociarz większość zaimportowało z IE to jednak sporo tam dołożyłem :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Szkoda, że nie uściśliłeś pytania poprzednio. Otóż zakładki znajdują się w katalogu głównym Opery w pliku "Opera6.adr". W dodatku w ostatnich wersjach Opery można wyeksportować zakłądki, a następnie je zaimportować. Ja zawsze robię to ręcznie. Działanie gwarantowane! Ja jeszcze zachowuje sobie plik search.ini - tam są ustawienia wyszukiwarek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 No dzięki właśnie oto chodziło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Opera działa bez instalacji. Po prostu skopiuj ją gdzieś i przenieś na nowy sys. Całą, jak leci. U mnie działa, bo instalowałem tylko pod win98 a korzystam głównie na 2k... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...