Gość Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 zna ktos moze jakis soft do tunera tv(pixeview play tv pro ) ktory pozwolil mi na podsluchiwanie innych czestotliwosci niz radiowe FM (interesuje mnie pasmo powyzej 108mhz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A ile powyżej tych 108 dokładniej chcesz słuchać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 118-170MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 To może jednak zamknąć ten temat? Bo w tym pasmie znajdzie się pare częstotliwości, ktorych raczej słuchac nie powinienes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) no wiem ze tu sa czestotliwosci na ktorych rozmawiaja piloci a mam nad mieszkaniem pas nalotu na okecie:P a na 145mhz podobno mozna uslyszec miedzynarodowa stacje kosmiczna :> czyje to czestotliwosci ktorych nie powinienem sluchac? Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Np tych lotniczych na 118.3 nie można... Mi też by się taki bajer przydał, ale inaczej trzeba obchodzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 znalazlem jakis ruski program ale mi cos nie dziala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 NIe dasz rady, mozesz tunerem cos złapac gdzies przypadkiem, ale nawet przy pomocy oprogramowania nie ustawisz dokladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) czyli bede musial sobie radio jakies przerobic :/ masz racje [; na czestotliwosci kontroli lotow okecia zlapalem jakies disco polo [; Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...