cin_mar Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Witam Nosze sie z zamiarem wymiany Semprona 2800 na inny przynajmniej 3100 bo tam juz ma odblokowany mnoznik i 256 L2. I czy jest duza roznica w wydajnosci miedzy athlonem, ktory ma 512 L2 a tym sempronem 256L2 jak beda pracowac na tych samych czestotliwosciach?? Warto jest dokladac te ~100 zł. Znalazlem tez Mobilny Athlon 3000 za 340 zl na Allegro http://allegro.pl/item107304107_super_amd_...ena_do_ss_.html ktory jak jest w opisie ma 1MB L2, czy to prawda?? Ma ktos moze testy z tym procesorem?? I czy podchodzi on na kazda plyta glowna bo slyszalem ze nie, ja mam Abita NV8. Narazie nie mam kasy na przesiadke na 939, wiec musze kombinowac cos z prockiem bo moj kiepsko sie kreci na 1940 max. PS. Jak by mial ktos do sprzedania jakies selekty to prosze o oferte na PW bo byl bym zainteresowany takim czyms. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zagadaj do grzesia on selekcjonuje procki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Mobilny Athlon 3000 za 340 zl na Allegro http://allegro.pl/item107304107_super_amd_...ena_do_ss_.html ktory jak jest w opisie ma 1MB L2, czy to prawda?? Ma ktos moze testy z tym procesorem?? I czy podchodzi on na kazda plyta glowna bo slyszalem ze nie, ja mam Abita NV8. Narazie nie mam kasy na przesiadke na 939, wiec musze kombinowac cos z prockiem bo moj kiepsko sie kreci na 1940 max. OMG czy ludzie nie czytają co jest sprzedawane na aukcji?? nie masz na 939 a kupujesz procka na 754 :mur: Athlon 64 Socket 754 Edytowane 5 Czerwca 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cin_mar Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Co Ty wogole mowisz?? Nie mam na 939 bo mimo ze athlon 3000 jest tanszy na 939 niz na 754 to nie mam na wymiane plyty na 939, wiec zostaje narazie na 754. A o co Ci chodzilo z aukcja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 na Twoim miejscu poszukałbym na forum jakiegoś fajnego sempka a jak nie to kupowałbym sempka ale jakiegoś o małym oznaczeniu bo i tak będziesz go podkręcał więc nie ma sensu przepłacać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cin_mar Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Juz niektualne kupilem athlona 2800, jak nie spasuje to wtedy jakiegos sempka wezme. Temat do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jak nie spasuje to kup Athlona 3000+ na Venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...