Pan_Borowik Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Witam! Jakiś czas temu sprawiłem sobie WC, które już w zasadzie jest na ukończeniu. Cały układ chłodzi jeden Fander 120 puszczony na 1000 obr/min (nie słychać go). Jest to jedyny wentyl w obudowie, oprócz... no właśnie- dwóch 80tek w Taganie 380W, które mimo że nieduży, generują szum (głośniejszy nawet od dysku). Teraz pytanie, czy warto i jeżeli tak, to na co wymienić te wentyle... Dodam że nie chcę chłodzić zasiłki wodą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Podobnie jak tutaj. W związku z brakiem na rynku Nexusów, pozostają papsty, może nawet AC (wbrew pozorom ciekawe, tanie i niczego sobie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Wymiana wenylatorow na papst bedzie kosztowna, moim zdaniem lepiej zmienic zasilacz na bequiet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Wymiana wenylatorow na papst bedzie kosztowna, moim zdaniem lepiej zmienic zasilacz na bequiet :)Toż to lepiej Seasonic już od razu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ale dałeś do pieca z tym be-quietem.:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 No żarty żartami, ale ja nie chcę kupować nowej zasiłki bo ta mi wiernie służy, chcę ją tylko wyciszyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...