Yacho Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witam ! ma ktos bloczek na tej karcie ? jakie tempy ? i czy z shimem problemow nie bylo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ja mam, Prison'a PRO V2, reszta WC w syg albo w topicu o moim WC ;) temp w idle 29-31*C a w stresie max ile widziałem to było 41-42*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Z jakim shimem? Nie widziałem 7900GT z shimem. Dlatego min. trzeba bardzo uważać z zakładaniem bloku - szczególnie z abadonem. Można łatwo ukruszyć rdzeń. Ja mam na moim 7900 właśnie abadona. W stresie dochodzi do 45. Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Abadon GPU Lite3 Core @ 560Mhz Idle 33*C Stress 41*C Trzeba troche uwazac podczas zakladania bloku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...