Skocz do zawartości
Gość Antar1us

Pci-e Do 500 Max + Mobo Nf4 939 Za Nie Wiem Ile [;

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Antar1us

Musialem zrezygnowac z wiekszej kasy i zmieniem polke :|

Co sadzicie o tej karcie ? :arrow: http://allegro.pl/item107334660_msi_radeon...pci_e_bo_x.html

Jak mozecie, to poleccie mi cos dobrego, mzoe lepszego od tej karty... Sam juz nie wiem...

Do tego plyta, nie musi byc SLI, oby procek sie krecil... Aktualnie mam K8NSC i Venice 3000+@Freezer 64Pro @ 2,3Ghz Stable 1,5V

http://www.techplanet.pl/index.php?id=1411 Chyba sie skusze... ;]

Sam juz nie wiem, troche udoopilem z karta, bo na allegro sprzedalem za 490 6800XT @ Accelero X1, ale bylo minelo, teraz szukam grafy i plyty :)

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALe zrozum że 7300GT jest 5 zł tańszy od 7600GS, a jest gorszy ze względu na 8 potoków, 7600GS ma 12 potoków, 7600GS zazwyczaj bezproblemu kręcą sie do GT, fakt 7300GT też sie podkręci ale i tak nie dorówna 7600GS@GT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7300GT - nie ;) 7600GS - tak :) Dzieki za propozycje :) W poniedzialek dokonam zakupu. Tylko jeden fakt mnie zastanawia... W tytule aukcji jest 128, a w opisie 256 ;) Mam nadzieje, ze liczba potokow i jednostek, a takze czas dostepu pamieci sie zgadza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Do tego epox z pierwszego postu i bede na razie smigal na tym zestawie :) Musze odkladac kase na wyjazd z dziewczyna :)

Wlasnie zlozylem zamowienie na plyte, bedzie u mnie we wtorek :D Grafika tez bedzie we wtorek, Niemiec mnie o tym zapewnil :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi