Kraju Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Jeśli znacie dobre kawałki dr.dre (razem z takimi raperami jak eminem,snoop doog, 2 pac, itd-ale mogą też być kawełki w wykonaniu tylko dr.dre)to piszcie i podawajcie ich tytuły dzęki z góry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Stary dr.dre mial tylko i wylacznie dobre kawalki za czasow kapelki NWA. A jego solowe kawalki to tylko z plyty Chronic. Z Eminemem totalna klapa. Ze snoopem to tylko Snoopa pierwsza plyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Tylko jedna - Forgott about Dre (czy jakos tak - niejetem dobry w pisaniu angielskich tytułów) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Forgot about DRE, The next Episode, Still DRE, Bad Intensions... i chyba tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 still dre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 DRE f. Knoc-turn'al & Hittman - Bang Bang qurwa zajebisty Still D.R.E. DRE f. Snoop Dogg - The Next Episode tes wypas i tam jest jeszcze kilka nieche mi sie wypisywac :P ale te zadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Osama Bin Laden - Dr Dre Diss.mp3 tesz lux mp3 mozna z kazaa sciagnac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Caly 2001, Chronic. Dre wogole jest full wypass jak dla mnie. Podobnie snoop, eminem, 2pac, busta rhymes, cypress hill i resta tego zagranicznego raperskiego swiatka :) Choc przyznam ze wiekszym sentymentem darze polskie produkcje :) Nie ograniczam sie oczywiscie tylko do hiphopu. Po prostu slucham to co mi sie podoba, nie patrze jaki to gatunek muzyki. Wszystko zalezy od okolicznosci i nastroju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 still dre !!! a tak w ogóle to oglądaliście 8 mile?? bo chciałbym znaleść taką muze jak oni robią :lol: może ktoś zna coś w podobie to tego prosiłbym o tytuły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Stary dr.dre mial tylko i wylacznie dobre kawalki za czasow kapelki NWA. A jego solowe kawalki to tylko z plyty Chronic. Z Eminemem totalna klapa. Ze snoopem to tylko Snoopa pierwsza plyta. nic dodac nic ujac, znacie sie Panie Kaeres na doktorach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 still dre !!! a tak w ogóle to oglądaliście 8 mile?? bo chciałbym znaleść taką muze jak oni robią :lol: może ktoś zna coś w podobie to tego prosiłbym o tytuły sciagnij soundtracka, oto tytuly: 01-Lose Yourself - Eminem.mp3 02-Love Me - Obie Trice, Eminem & 50 Cent.mp3 03-8 Mile - Eminem.mp3 04-Adrenaline Rush - Obie Tric.mp3 05 - 50 Cent - Places To Go.mp3 06-Rap Game - D-12.mp3 07-8 Miles and Running - Jay-Z.mp3 08-Spitshine - Xzibit.mp3 09-Time of Your Life - Macy Gray.mp3 10-U Wanna Be Me - Nas.mp3 11 -Wanksta - 50 Cent.mp3 12-Wasting My Time - Boomkat.mp3 13-R.A.K.I.M. - Rakim.mp3 14 - That's My Ni99a Fo Real - Young Zee.mp3 15-Battle - Gangstarr.mp3 16-Eminem-Run Rabit Run.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 chyba dr.dre(siarz) :D hahahahahahah BUAHAHAHAHAHAH ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 still dre !!! a tak w ogóle to oglądaliście 8 mile?? bo chciałbym znaleść taką muze jak oni robią :lol: może ktoś zna coś w podobie to tego prosiłbym o tytuły sciagnij soundtracka, oto tytuly: 01-Lose Yourself - Eminem.mp3 02-Love Me - Obie Trice, Eminem & 50 Cent.mp3 03-8 Mile - Eminem.mp3 04-Adrenaline Rush - Obie Tric.mp3 05 - 50 Cent - Places To Go.mp3 06-Rap Game - D-12.mp3 07-8 Miles and Running - Jay-Z.mp3 08-Spitshine - Xzibit.mp3 09-Time of Your Life - Macy Gray.mp3 10-U Wanna Be Me - Nas.mp3 11 -Wanksta - 50 Cent.mp3 12-Wasting My Time - Boomkat.mp3 13-R.A.K.I.M. - Rakim.mp3 14 - That's My Ni99a Fo Real - Young Zee.mp3 15-Battle - Gangstarr.mp3 16-Eminem-Run Rabit Run.mp3 Mam soundtrack ale niema tam takich kawałków to co jest w filmie różni sie od tego co jest na płycie chodzi mi o taką muzę jak robili na scenie (walki na rymy) 8) :lol: fajooowe są :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 still dre !!! a tak w ogóle to oglądaliście 8 mile?? bo chciałbym znaleść taką muze jak oni robią :lol: może ktoś zna coś w podobie to tego prosiłbym o tytuły sciagnij soundtracka, oto tytuly: 01-Lose Yourself - Eminem.mp3 02-Love Me - Obie Trice, Eminem & 50 Cent.mp3 03-8 Mile - Eminem.mp3 04-Adrenaline Rush - Obie Tric.mp3 05 - 50 Cent - Places To Go.mp3 06-Rap Game - D-12.mp3 07-8 Miles and Running - Jay-Z.mp3 08-Spitshine - Xzibit.mp3 09-Time of Your Life - Macy Gray.mp3 10-U Wanna Be Me - Nas.mp3 11 -Wanksta - 50 Cent.mp3 12-Wasting My Time - Boomkat.mp3 13-R.A.K.I.M. - Rakim.mp3 14 - That's My Ni99a Fo Real - Young Zee.mp3 15-Battle - Gangstarr.mp3 16-Eminem-Run Rabit Run.mp3 Mam soundtrack ale niema tam takich kawałków to co jest w filmie różni sie od tego co jest na płycie chodzi mi o taką muzę jak robili na scenie (walki na rymy) 8) :lol: fajooowe są :wink: heh to bylo mowic ze chodzi ci o freestyle... takich w necie malo, poszukaj na kazie, ostatnio znalazlem battle w plocku jak tede jechał eldo... poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraju Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 still dre !!! a tak w ogóle to oglądaliście 8 mile?? bo chciałbym znaleść taką muze jak oni robią :lol: może ktoś zna coś w podobie to tego prosiłbym o tytuły sciagnij soundtracka, oto tytuly: 01-Lose Yourself - Eminem.mp3 02-Love Me - Obie Trice, Eminem & 50 Cent.mp3 03-8 Mile - Eminem.mp3 04-Adrenaline Rush - Obie Tric.mp3 05 - 50 Cent - Places To Go.mp3 06-Rap Game - D-12.mp3 07-8 Miles and Running - Jay-Z.mp3 08-Spitshine - Xzibit.mp3 09-Time of Your Life - Macy Gray.mp3 10-U Wanna Be Me - Nas.mp3 11 -Wanksta - 50 Cent.mp3 12-Wasting My Time - Boomkat.mp3 13-R.A.K.I.M. - Rakim.mp3 14 - That's My Ni99a Fo Real - Young Zee.mp3 15-Battle - Gangstarr.mp3 16-Eminem-Run Rabit Run.mp3 Mam soundtrack ale niema tam takich kawałków to co jest w filmie różni sie od tego co jest na płycie chodzi mi o taką muzę jak robili na scenie (walki na rymy) 8) :lol: fajooowe są :wink: heh to bylo mowic ze chodzi ci o freestyle... takich w necie malo, poszukaj na kazie, ostatnio znalazlem battle w plocku jak tede jechał eldo... poszukaj. z kazy możma sciągnąc freestyle(nie wszystki) mnie sie udało ściągnąć finałową walke pomiędzy eminemem a papa dockiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 też mam tą walke ale tak nagraną że booooooże. i jezeli nie zdobędę jakiś tytułów to nic nie znajde :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msde Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Co do kawalkow Dre, to tylko Chronic, mega klasyk i Let Me Ride z ficzuringiem Snoopa. Zlote czasy g-funk`a :-) Aproppos 8 mili, to na koncu jest przeciez spis kawalkow ktore byly wykozystane w filmie. :lol: A kawalki ktore leca podczas pojedynkow to: Showbiz & AG - next Level (nyte time remix) OC - Time`s Up (ale nie jestem pewien an 100) no i final czyli Mobb Deep-Shook Ones pt.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Dzięki (jak mogłem o tym nie pomyśleć) :mrgreen: sciągnąłem już chyba wszystko z tego filmu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msde Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Nie ma za co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 still :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 The Wash - [Dr.Dre & Snoop Dogg](fajny film) Xzibit - U Know feat. Dr. Dre Reszta jest wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...