-GIZIU- Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Witam, mam problem z przymocowaniem tego bloku do mobo. Działam według tej instrukcji http://mcs.pc.pl/ins-cpu.pdf . Mianowicie śrubki którymi powinienem przymocować tuleje dystansowe mają za małe łebki w porównaniu do dziur mobo i po prostu wypadają. Proszę o pomoc. Oto śrubki które dostałem od MCS: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Wlozyles pod nie podkladki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Wlozyles pod nie podkladki? :lol: Faktycznie, teraz to będą pasować. Dzięki wielki, ale dałem plamę :mur: A czy do montażu bloku jest wymagany backplate ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 A po co ci backplate :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 A po co ci backplate :?:A nie wiesz, że płyty mają to do siebie ze przy mocniejszym dokręceniu bloku lubią sie wyginać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 heh ... ja mam ten blok ( w wersji pierwszej czyli x3n@2krucce)założony na celeronka ... i kompletnie źle zrobiłem ... Przykręciłęm multizapinke i przełożyłem długie śruby przez płyte aż do bloku i bez sprężynek bez niczego na sztywno przykręciłem nakrętkami ( dystansami ) i jest wporzo ...Troche sie wystraszyłem bo jak odwróciłem to płyta była wygięta na półkule ale jak popuściłęm to jest git ... a ja sie dziwiłem dlaczego nie ma miejsca na spręzynki .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 A nie wiesz, że płyty mają to do siebie ze przy mocniejszym dokręceniu bloku lubią sie wyginać? Wiem ale jesli dorkęcasz aż tak mocno że mobo zaczyna sie wygina tzn że już wystarczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Czy udało się więc komuś zamontować backplate z blokiem ? Edytowane 15 Czerwca 2006 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja u siebie mam Backplate z blokiem, tylko że bloczek mam Frost 2 Slim, dorwałem go od pentagrama na cpu, powiększyłem lekko otwory i jest super ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 ja tez mam Backplate tylko ze pod PowerX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...