Miazga82 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Swoją drogą, lepiej robić jak najkrótszą drogę wężyka, czy trochę dłuższą?Najkrótszą, ale należy pamiętać żeby nie robić zbyt ostrych łuków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Żeby się nie łamały. Sprawa prosta :] Tutaj widac rez pod napędem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Ano faktycznie. Ekstra! Zaoszczędziłem dzięki temu 10zł :)) Pytanie teraz - wiem, że to pewnie było wałkowane, czytałem, ale już się pogubiłem, więc jak ktoś ma trochę więcej cierpliwości, będę wdzięczny za odpowiedź - jak ułożyć drogę wody? W sensie tak jak tutaj: http://img250.imageshack.us/img250/9641/11rt.jpg - rezik, pompka, gpu, cpu, chłodnia, rezik? Ja oczywiście mam jeszcze NB. Tak logicznie myśląc to wydaje mi się, że lepiej by było, gdyby woda na wstępie schładzała cpu, a dopiero potem gpu. Więc może: rezik, cpu, gpu, nb, chłodnia, rezik? Edytowane 21 Czerwca 2006 przez dax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Bloczki i rezik mogę odchaczyć, własnie przyszła paczuszka od Misia15go :) Wszystko jest piękne, aczkolwiek mam parę zastrzeżeń: - nie wypolerowane spody - nie chcę lustra, ale chociaż mogły być wypolerowane do poziomu, a tutaj są uszczerbki i to sporo ich - porysowana pleksa na reziku, dość widoczne - wyciekający klej, też dość widoczne No ale cóż, w końcu to robota ręczna ;) I tak jest super. Teraz pozostało znaleść chłodnice i Lainga tanio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Szkoda tylko że Laing (nowy) ma wszędzie taką samą cene :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...