Skocz do zawartości
ziomalyoyo

Jakie Słuchawki Do Mp3->max 50 Zł?

Rekomendowane odpowiedzi

sennheiser mx400

(mx500 to to samo tylko inny kolor + potencjometr ktory sie psuje po jakims czasie)

uwaga sa dosc duze wiec jesli masz malutkie uszka to moga wystapic problemy (wypadaj) ale z gabkami jest niezle

jakbys chcial to mam nie otwierane/ruszane mx400 na gwarancji moge odsprzedac

Edytowane przez Canti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Tylko i wylacznie sennheiser, ja mam MX300 i są super ! Za 30zł kupiłem nówki, podlaczylem do SE K750 i bomba ! Podobnie bylo z mp3 FOXDA 6604 FM. Inna firma nie wchodzi w gre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sennheiser robi dobre słuchawy, sam mam pmx60

ale z dousznych to chyba bym startował w takie coś KOSS

Koss i Sennheiser to producenci na bardzo wysokim poziomie, wybór jest czysto subiektywny dla każdego ucha

Edytowane przez PoGo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koss Spark Plug a Sennheiser MX to inna bajka...

Sennheiser MX - pchełki, fajnie czyściutko grają, ale trochę niedobór basu jest. Ogólnie polecam...

Koss Spark Plug - dokanałówki, przebasowione, kiepska średnica, wysokich tonów jak dla mnie prawie brak, ale za to świetnie tłumią i nie wypadają z ucha, niestety mogą być niewygodne.

Edytowane przez Luk@s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już Sparków nie mam, tylko podpisu mi się zmieniać nie chce. To nie są złe słuchawki, ale jak dla mnie za mało czysto grają. A fajnym kompromisem są dokanałówki Sonego - MDR-EX51/71 - coś pomiędzy sparkami a Sennheiserami MX. Dość stonowane są. Ale cena ponad 150zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mx nie maja niedoboru basow

maja tylko taki problem projektowy ktory powoduje ze niektorzy ich nie slysza - sa za duze! przez co nie sa zbyt gleboko w uchu, posiadacze mx niech docisna do uszu pchelki i poczuja bas, wiec jesli masz duze/duzo miejsca w uszach to mx na calego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak mówiłem to sprawa subiektywa każdego ucha, ogólnie uważam że i mx i spark to nic specjalnego jeżeli chodzi o słuchawki

porta pro fajnie brzmia, nawet lepiej od pmx60

teraz sennheiser wydał nowe wersje pmx100 i pmx120 (chyba) ponoc wgniatają, nie miałem jeszcze okazji słuchać na nich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi